HET OFFICIËLE MOP CLUBTENUE 2017 - 2018:

Hockeykleding is een verenigingsaangelegenheid. VMH&CC MOP hecht er grote waarde aan dat teams uniformiteit en professionaliteit uitstralen in hun clubkleding. Daartoe zijn er een aantal regels opgesteld waaraan alle leden zich dienen te houden. Het tenue waarin men dient te spelen tijdens competitiewedstrijden is:

-       Voor alle spelers en speelsters van MA1 t/m MD1 en JA1 t/m JD1:

·       Wit wedstrijdshirt met ABN AMRO logo op de buik, MOP logo links op de borst en groen STAG logo rechts op de borst. Op de rug staat onze eerste lijnsponsor SIMPEL.NL. Op de linkermouw staat het logo van HockeyWerkt.NL

-       Voor alle spelers en speelsters van de overige teams:

·       Wit wedstrijdshirt met ABN AMRO logo op de buik, MOP logo links op de borst en groen STAG logo rechts op de borst. Op de rug staat onze sponsor voor de breedte teams HockeyWerkt.NL.

-       Verder geldt voor alle leden:

·       Indien een team rugnummers aan wil brengen op de wedstrijdshirts, dienen deze uitgevoerd te worden in de kleur zwart, en een hoogte te hebben van 18 cm. Deze nummers kun je laten aanbrengen in de winkel van van Pelt, maar ook  in de clubshop kunnen deze nummers aangebracht worden tegen een kleine vergoeding

·       Rode STAG rok/broek met STAG logo

·       Groene kniekousen met rood witte bies en MOP logo

·       Scheenbeschermers en mondbeschermer zijn verplicht, doch de uitvoering daarvan is een persoonlijke keuze.

Het bestuur van de VMH&CC MOP heeft het recht te bepalen hoe het tenue eruit ziet en welke tenues zijn verboden. Afwijkingen van het voorgeschreven tenue zijn voor de coach en het bestuur reden deelname aan de wedstrijd te ontzeggen.

Indien bij uitwedstrijden tegen een club met wit of lichtgekleurd shirt een ander kleur shirt nodig is, is gekozen voor een groen shirt. Dit shirt dient te zijn voorzien van dezelfde sponsorprints als bij de witte wedstrijdshirts. Desgewenst kunnen de groene shirts voorzien worden van witte rugnummers. Bij dit groene shirt worden witte kniekousen met MOP logo gedragen.

Keepers dragen bij thuiswedstrijden een keepershirt in de kleur zwart. Indien zwart conflicteert met de tegenstander, draagt de MOP keeper een rood keepershirt. Ook deze shirts dienen voorzien te zijn van dezelfde sponsorprints als bij de wedstrijdshirts Desgewenst kan er gekozen worden om nummer 1 in wit op de rug te printen.

TRAININGSPAKKEN

Indien een TOP team beslist nieuwe pakken te kopen, dan moeten dit de MOP STAG pakken zijn: wit jack en rode broek. Op de voorzijde van het jack komt het MOP logo en het logo van STAG. Alleen club sponsoren van MOP kunnen, indien gewenst, hun naam/logo vermeld krijgen op de achterzijde van de jacks. Andere sponsoren kunnen alleen naamsvermelding krijgen op de mouw. Pakken kunnen pas besteld worden na schriftelijke goedkeuring van Karin Messing, commissaris KLEDING binnen de sponsorcommissie. Pakken blijven te allen tijde bezit van een team: na afloop van een seizoen dienen deze ingeleverd te worden bij de managers, die er zorg voor dragen dat de spelers van het team in het daaropvolgende seizoen voorzien worden van pakken.

Breedte teams kunnen, als zij pakken willen kopen, vanzelfsprekend bij deze aanpak aansluiten, graag zelfs! Dit is echter niet verplicht. Mocht een team kiezen voor een ander pak dan het door MOP geadviseerde pak, kan men daarvoor uiteraard terecht bij onze kledingsponsor en MOP leverancier Teun van Pelt.

Voor Dames 1 en Heren 1 gelden met betrekking tot sponsoruitingen speciale regels welke door de sponsorcommissie individueel worden besproken.

Het volledige MOP tenues en de trainingspakken zijn uitsluitend en exclusief verkrijgbaar bij:

Sporthuis TEUN van PELT

Hinthamerstraat 135

5211 MJ ’s Hertogenbosch

T 073-6139723

Uiteraard kun je voor de enige echte MOP kleding ook terecht in de webshop van van Pelt, http://www.teunvanpeltsport.nl/, of in de clubshop op MOP. Als je bij van Pelt in de winkel aangeeft dat je lid bent van MOP krijg je 10% korting op al je aankopen, dus ook op je stick, schoenen, bitje, etc etc!

 

AFTERGAMESHIRTS:

Het Bestuur is van mening dat kleding en materialen buiten de wedstrijdkleding niet onder haar bevoegdheid vallen voor waar het de keuze van kleur, materiaal en model betreft. Uiteraard kun je ook bij Teun van Pelt terecht voor een ruime keuze in after game kleding! Begeleiders van de teams die genoemde artikelen willen aanschaffen dienen wel te allen tijde contact op te nemen met de Sponsorcommissie in de persoon van Karin Messing ([email protected]) voor goedkeuring van sponsoruitingen die men wil gebruiken. In grote lijnen zullen de sponsoren getoetst worden op de volgende criteria:

- geen conflicterend sponsorschap met reeds aanwezige MOP club sponsoren

- reclame is van gerenommeerde en bonafide ondernemingen

- reclame is niet in strijd met de wet, goede zeden en gewoonten

- reclame is passend in de sfeer van een sportvereniging, en een positief imago bevorderend

- Het MOP logo is conform onze richtlijnen, en kan UITSLUITEND worden aangeschaft en geprint bij TEUN van PELT, zowel in zijn winkel als in de Club Shop op MOP

De VMH&CC MOP behoudt zich het recht voor bepaalde (kleding)sponsors (naam, logo en/of slogan) als niet passend bij MOP af te wijzen. Mede omdat het MOP logo eigendom van de vereniging is. Het toepassen van sponsoruitingen buiten de commissie om waar de commissie later geen goedkeuring voor geeft, zullen moeten verwijderd voor rekening en risico van de sponsorwerver(s) zelf. 

 

 

Vrijwilligers gevraagd

Andere clubs
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

Nu online 68
Aantal leden 1101
Email bereik 100,0%
SMS bereik 71,0%