terug naar vorige scherm
18-2
MOP en T-Wist helpen hockeyers in Oeganda

Het eerste weekend van september stond voor T-Wist in het teken van het MOP lustrum. De hockeyclub van mijn jeugd stond voor een dag helemaal in het teken van familie. Gezamenlijk vierden jeugdleden, senioren, veteranen en trimhockeyers samen met de oud-leden, vrienden en familie de 95e verjaardag van MOP. Met T-Wist werd ik door de club uitgenodigd om het 'share to protect'-project met alle festivalbezoekers te delen. Ik heb T-wist aan veel festivalbezoekers uitgelegd en heb heel wat mensen kunnen blij maken met een T-Wist bitje of haarbandje. Er zijn mooie donaties ontvangen. Met elk verkocht bitje, wordt ook een bitje gedoneerd aan een hockeyer in Oeganda. En door de donaties die zijn gedaan kunnen we nog meer bitjes naar Oeganda sturen.

Het was voor mij super om bij mijn ‘thuis club‘ zoveel mensen te spreken. Ik vond het fijn om te zien dat samen met mij zoveel mensen enthousiast zijn over het initiatief. Voor ons is het soms heel vanzelfsprekend om met een bitje, scheenbeschermers en handschoentje het veld op te lopen. Helaas is dit niet overal het geval, maar met de hulp van de MOP-ers kan ik daar een beetje het verschil in maken.

Met deze hulp kan ik nu met zekerheid zeggen dat alle competitiespelers in Oeganda hebben een T-Wist bitje hebben. En daarbij kunnen we nog iets moois optellen. De oude pakken van MOP JA1 zijn namelijk ook op reis gegaan naar een nieuwe bestemming. Inmiddels zijn ze uitgedeeld aan een aantal spelers de Oegandese teams onder 19! Afgelopen weekend speelden zij een toernooi in Kenia,waar zij de 3e plaats hebben veroverd! Via de Facebookpagina van de UHA (@UgandaHockeyAssociation) en T-Wist (@twistsports) kun je nog meer foto’s voorbij zien komen. Het tenue staat ze goed hoor…!

Al met al, ben ik de MOP-ers heel dankbaar en ook namens de UHA (Uganda Hockey Association) bless you all!

Leonie Siepman
T-Wist
 
 


Vrijwilligers gevraagd

Andere clubs
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 28% |week: 51%

Nu online 63
Aantal leden 1139
Email bereik 100,0%
SMS bereik 71,8%