terug naar vorige scherm
10-3
ABN AMRO 3vs3 op 17 maart op OR

Op zondag 17 maart aanstaande vindt op HC Oranje Rood de eerste voorronde van de ABN AMRO 3 vs. 3 cup plaats voor de D-jeugd.

De opzet van het toernooi is simpel. De kinderen kunnen zelf een team van 3 personen samenstellen en zich (kosteloos) inschrijven. Op de dag zelf worden ze ingedeeld in een poule van 5 en spelen ze dus minimaal 4 wedstrijden van 8 minuten in een klein veld van 23 bij 23 meter met zeer eenvoudige regels. De teams strijden om de eerste twee plekken in de poule. Als je nummer 1 of 2 in de poule wordt plaats je je voor de knock-out fase, de kwart finale. Als je wint ga je door naar de halve finale, verlies je, dan houdt het op. Bij het bereiken van de halve finale verdien je een ticket voor het grote finale weekend tijdens de ABN AMRO HOOFDKLASSE CUP op HC Rotterdam in het eerste weekend van september. De winnaars van de halve finale spelen ook gewoon nog de finale en uiteindelijk komt er een winnaar tijdens de landelijk voorronde.

Op zondag 17 maart zal de voorronde in de ochtend plaats vinden, zodat de kinderen na dit toernooi kunnen genieten van een fantastische Super Sunday met weergaloos tophockey, namelijk:

12:45 uur Oranje Rood D1 – SCHC D1

14:45 uur Oranje Rood H1 – HCKZ H1

De kinderen kunnen zich inschrijven op www.abnamro3vs3cup.nl. Tevens is hier ook alle overige informatie te vinden.

D-jeugd van MOP schrijf je in voor deze ontzettend leuke dag!

 
 


Vrijwilligers gevraagd

Andere clubs
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 28% |week: 51%

Nu online 69
Aantal leden 1139
Email bereik 100,0%
SMS bereik 71,8%