Nieuws di
14-4
2020

Opzeggen MOP-lidmaatschap vóór 15 mei en aanmelden nieuwe leden


Beste (ouders van) MOP-leden,

Corona-crisis

In deze tijden van crisis en ongekende maatregelen gaan onze gedachten uiteraard allereerst uit naar alle mensen die door het coronavirus ziek zijn geworden dan wel bekenden hebben verloren. En naar alle mensen die zo enorm hard aan het werk zijn om deze crisis tot een goed einde te brengen. Vanzelfsprekend komt hockey nu niet op de eerste plaats. 

Op 21 april bericht de overheid nader over het al dan niet verlengen van (een deel van) de bestaande maatregelen. De hockeybond wacht dat moment af alvorens definitieve keuzes te maken voor onze sport. Als bestuur van HC MOP hopen wij dat er in de komende tijd nog activiteiten op de club kunnen plaatsvinden. Uiteraard alleen als de overheidsmaatregelen het toelaten en ook alleen als dat (maatschappelijk) verantwoord is. We houden je graag op de hoogte via onze nieuwe website www.hcmop.nl en via de app.

AANMELDEN VOOR HC MOP

Zin om komend seizoen te gaan hockeyen? Familieleden, vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes, vinden jullie het leuk om ook te komen spelen? Geef je dan nu op voor het nieuwe seizoen!

MAAK KENNIS MET HOCKEY – F-jes 6 & 7 jaar

1e jaars F-jes: training op vrijdagmiddag. Voor kinderen die komend schooljaar naar groep 3 gaan en geboren zijn voor 31-12-2014. Aanmelden voor 1 juli a.s.

2e jaars F-jes: training op vrijdagmiddag en wedstrijdjes 3 tegen 3 op zaterdagochtend. Aanmelden voor 15 mei a.s. Er is nog ruimte voor jongens die naar groep 4 gaan en geboren zijn voor 31-12-2013.

Kinderen die zich aanmelden als F-je/nieuw MOP junior-lid krijgen bij inschrijving gratis een hockeystick van onze sponsor The Indian Maharadja. Je ontvangt de stick op de 1e training begin september 2020.

Klik hier voor meer info.

Indien de maatregelen rondom het coronavirus het toelaten, organiseren wij in mei/juni nog een proeftraining op de zondagochtend. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

MAAK KENNIS MET HOCKEY - Kabouterhockey 3,5 tot 6 jaar

Speciaal voor de allerkleinsten organiseert MOP in samenwerking met Hockey Werkt op zondagochtend deze unieke trainingen. Kinderen ontdekken tijdens de trainingen op een speelse manier hun hockeytalent en maken samen met leeftijdsgenootjes veel plezier. Dit alles onder begeleiding van een professionele trainer. Schrijf je zoon/dochter, met een vriendje of vriendinnetje, direct in voor het nieuwe seizoen van Kabouterhockey op via HockeyWerkt.

Trimhockey 25+

En voor de ouders: wanneer begin jij (weer) met hockey? Met trimhockey bieden we jou (vanaf 25 jaar) door-de-weeks hockey aan met een gezellige borrel na afloop. Nieuwsgierig? Maak dan vrijblijvend een keer kennis met Trimhockey op MOP gevolgd door een gezellige borrel met bitterbal. Klik hier voor meer informatie. Meld je aan voor een proefavond via [email protected].

En…..we zoeken enthousiaste spelers voor o.a. Veteranen B meer info (klik hier) en Dames 2 (klik hier).

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven voor senioren, trimhockey en G-hockey is het gehele jaar mogelijk.

De inschrijfperiode voor de jeugd is tot uiterlijk 15 mei 2020. Uitzondering zijn kinderen die beginnen in groep 3. Deze kinderen kunnen zich nog aanmelden tot 1 juli 2020.

HC MOP heeft verschillende soorten lidmaatschappen, neem hier eens een kijkje en/of schrijf je hier meteen in.

Wil je een keer meedoen aan een proeftraining? Stuur dan een email naar: [email protected].

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP HC MOP

We houden allemaal van hockey..., maar als je om de een of andere reden toch je lidmaatschap van VMH&CC MOP wenst te beëindigen, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen of buiten Vught gaat studeren, doe dit dan tijdig en schriftelijk:

•vóór 15 mei 2020 voor jeugdleden.

•vóór 1 juli 2020 voor seniorleden, 2e jaars A-leden en eindexamenkandidaten.

Let op! Als vóór deze data niet is opgezegd, ongeacht welke reden, wordt het lidmaatschap met een jaar verlengd. Dat betekent: 100% van de contributie betalen voor het volgende seizoen!

Hoe kan ik opzeggen?

Opzeggen kan uitsluitend door (bij voorkeur) een email te sturen naar [email protected]of een brief naar VMH&CC MOP, Postbus 2062, 5260 CB Vught. Vermeld daarin je naam, team, adres, e-mailadres, geboortedatum en de reden van opzegging. Vervolgens stuurt het secretariaat per email een bevestiging van de opzegging, welke bindend is voor beide partijen. Geen bevestiging ontvangen betekent dat er geen opzegging is ontvangen. Kijk hier voor meer informatie.

We hopen dat je met veel plezier op je hockeytijd bij MOP terugkijkt!!

Voor nu wens ik iedereen namens het bestuur een goede gezondheid voor jezelf en je dierbaren.

Met sportieve groeten,

Namens het bestuur,

Daan Schalken

Secretaris VMH&CC MOP

Nieuws afbeelding