Nieuws vr
8-5
2020

Selectieprocedure 1e en 2e jeugdelftallen


Aankomende week gaan we starten met de selectieprocedure om de teams voor volgend seizoen samen te kunnen stellen. Hoe we dit gaan doen in deze bijzondere tijd kunt u hieronder lezen.

Selectieprocedure 1e en 2e jeugdelftallen
Deze week zijn zoals u weet de hockeytrainingen voor de jeugd weer begonnen (met inachtneming van de RIVM regels). In deze bijzondere tijd zullen wij ook weer de teams voor komend seizoen moeten gaan samenstellen.
Middels dit bericht willen wij u meenemen in de procedure die wij hiervoor hebben opgesteld.

-    De lijncoördinatoren hebben gedurende het seizoen geregeld teams en spelers bekeken tijdens trainingen en wedstrijden.
-   De coaches, managers en trainers van alle teams hebben hun spelers geëvalueerd en deze evaluatie doorgesproken met de lijncoördinatoren.
-   Spelers die mogelijk in aanmerking kunnen komen voor een 1e of 2e elftal zijn tijdens deze evaluatie benoemd.
-  
Aankomende week (week van 11 mei) zullen deze spelers gevraagd worden om de komende periode mee te trainen met een ander elftal.
-  
Tijdens de trainingen zullen de coaches en trainers van de 1e en 2e elftallen kijken welke spelers zij kunnen plaatsen in hun elftal.
-  
Bij de E8-tallen en de 1e jaars D spelers zullen er daarnaast ook nog onderlinge wedstrijden worden ingepland om de selectie te kunnen bepalen.
-   Op 14 juni zal er gecommuniceerd worden wie in welke elftal is geplaatst.

Wij gaan uit van de kennis van de coaches en trainers die de spelers veel hebben zien spelen en van de expertise van onze lijncoördinatoren.
Mochten spelers na de selectie niet geplaatst worden in een 1e of 2e elftal, dan zullen zij hier persoonlijk over worden ingelicht.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar: [email protected]

Top Hockey Commissie 
VMH&CC MOP
Nieuws afbeelding