Nieuws ma
18-5
2020

Fidato voorziet clubhuis van de nieuwste audiovisuele faciliteiten

Met de upgrade van het clubhuis hebben we Fidato als nieuwe sponsor bereid gevonden ons te helpen bij de audiovisuele inrichting en daarmee de allerlaatste digitale technieken.

‘Aangezien ik, mede dankzij 3 dochters die fanatiek hockeyen, inmiddels meer dan 10 jaar bij MOP rond loop, was de verbouwing van het clubhuis voor mij hét moment om iets speciaals te kunnen doen. Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise in de zakelijke markt op het gebied van audiovisuele oplossingen vind ik het extra leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan MOP en was mijn doel om het clubhuis naar een hoger plan te tillen’, aldus Maurice Hurxkens, directeur Fidato (fidato.nl).

Het clubhuis is nu op 3 verschillende plekken voorzien van grote monitoren met maar liefst één exemplaar van 86 inch. Dankzij een compleet nieuw narrowcastingsysteem kunnen we naast multifunctioneel presenteren en TV kijken, nu ook bezoekers op attractieve wijze informeren over al ons clubnieuws en andere (nieuws-)berichten én hebben we de mogelijkheid om sponsoren op een multimediale wijze te presenteren. Een extra verrijking voor ons als vereniging en het clubhuis in het bijzonder!


Nieuws afbeelding