Nieuws di
2-6
2020

Mededeling trainingen vanaf 1 juni

Beste jeugdleden en ouders, 
 
Goed nieuws! Alle teams mogen, twee weken langer dan gepland, doortrainen op MOP. De trainingen gaan door t/m 28 juni.
Hiermee willen we als hockeyclub iets extra’s doen voor onze leden in deze uitdagende Corona-tijd, waarin we nog geen wedstrijden mogen spelen. 
 
Het Corona-trainingsschema blijft zoals het is, echter de trainingen duren 1 uur en 15 minuten. Ondanks het feit dat de nieuwe jeugd teams voor volgend seizoen op 14 juni bekend worden gemaakt, vinden de trainingen ook na 14 juni plaats met de huidige teams. 
 
We vragen de coaches/ managers bij je team te inventariseren of ze deze 2 extra weken nog willen trainen? Indien er geen interesse is in training, graag uiterlijk 7 juni een mail te sturen aan [email protected]
 
Op 28 mei heeft de overheid bekend gemaakt dat per 1 juni een versoepeling wordt doorgevoerd voor de groep jongeren van 13 t/m 18 jaar. Voor de groep geldt dat zij vanaf 1 juni niet langer 1,5 meter afstand moeten aanhouden tijdens de trainingen. 
De KNHB benadrukt echter dat het nog niet is toegestaan om wedstrijden of interne toernooien te organiseren. 
 
Wij wijzen jullie er ook op dat het MOP complex nog steeds niet is opengesteld voor ouders, het clubhuis en de horeca gesloten blijven en dat de afstand van 1,5 meter bewaard moet blijven naar de trainer (18+). 
 
Er zal alle dagen een corona verantwoordelijke aanwezig zijn. De hulp van ouders komt te vervallen op maandag t/m donderdag. Wij danken jullie voor jullie inzet en flexibiliteit in de afgelopen weken. 
 
Uiteraard gelden ook nog steeds onderstaande Corona regels- lees dit goed en hou je eraan!
Regels uit het KNHB protocol, van de RIVM en van de gemeente Vught zijn: 
1. Het terrein, clubhuis, horeca en andere ruimtes blijven gesloten, in ieder geval tot 1 juli.
2. Alleen de spelers, trainers en begeleiders betreden het complex. Het complex is niet opengesteld voor ouders/verzorgers.
3. Spelers: kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training naar MOP. Na de training ga je direct naar huis.  
4. Op het complex komen looppaden voor eenrichtingsverkeer, speciale fietsvakken per veld, zones voor brengen en halen van de kinderen. Volg aanwijzingen van de leiding op. 
5. Iedereen wast voor en na de training thuis goed zijn handen met water en zeep. 
6. Ga thuis naar het toilet. De kleedkamers en wc’s in het clubhuis zijn gesloten. Er is een toilet in gebruik voor trainers en handhavers. Voor spelers mag deze alleen in uitzonderlijke gevallen gebruikt worden. 
7. Kom zoveel mogelijk op de fiets naar de training. 
8. Trainingsmaterialen o.a. ballen en pionnen, worden door de trainer naar het veld gebracht en alleen door de trainer met de hand aangeraakt. 
9. Er wordt getraind zonder hesjes, neem dus zelf een licht en donker gekleurd shirt mee en vergeet je, thuis al gevulde, bidon niet!
10. BLIJF THUIS: 
     - als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten,  benauwdheid of koorts;
     - als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 C°) en/of benauwdheids-klachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten. 
     - als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19), thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon.
 
Veel plezier tijdens de trainingen! We kijken er naar uit om elkaar weer te zien. 


 

Nieuws afbeelding