Nieuws vr
14-8
2020

Corona-Update 14-8-2020

 

Het eind van de vakantie is in zicht, maar Corona helaas nog niet. Op de club blijven de Coronamaatregelen voor 1,5 meter afstand, looproutes en hygiëne onverminderd van kracht. Richting de seizoens-start zullen deze mogelijk nog worden aangescherpt. Houd hiervoor onze berichtgeving via de app/website in de gaten.

Om ervoor te zorgen dat onze club ook de komende weken een veilige plek blijft gelden op MOP de volgende regels: 
1. Kleedkamers zijn gesloten voor alle teams behalve Dames 1, Heren 1 en de tegenstander van landelijke jeugd competitie. MOP-teams douchen thuis. 
2. Neem je eigen bidon mee. Teamkrat-bidons zijn verboden. 
3. M.b.t. uitwedstrijden: de overheid adviseert dat iedereen ouder dan 12 (en niet uit een gezin) een mondkapje draagt in de auto. 
4. Mocht je deze vakantie in een oranje of rood (geworden) gebied zijn (geweest), dan is het spelers, trainers, coaches, managers, scheidsrechters, ouders, overige gezinsleden uit hetzelfde huishouden (of studentenhuis etc.) gedurende twee weken na terugkomst helaas niet toegestaan op MOP te komen. Dus dan nog even geen trainingen (geven), geen (oefen)wedstrijden spelen, geen overige activiteiten. Check hier of jouw vakantieland of -regio binnen het risicogebied valt en houd updates in de gaten.
5. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Sla de training of de oefenwedstrijd over en spreek elkaar gerust hierop aan.
6. Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie.
7. Houd je aan de looproutes en horeca-maatregelen in het clubhuis. 

We rekenen erop dat iedereen (spelers, begeleiding, ouders en toeschouwers) de eigen verantwoordelijkheid pakt en zich houdt aan deze adviezen. We hopen immers allemaal dat het hockeyseizoen ‘gewoon’ kan starten. Graag tot ziens op de club!

Bedankt voor jullie medewerking!

Bestuur MOP 

Nieuws afbeelding