Nieuws wo
2-9
2020

QR-registratie bij bezoek aan MOP

We willen met elkaar blijven genieten van hockey. Daarom zijn alle bezoekers (13 jaar en ouder) op ons complex verplicht zich te *registreren i.v.m. Covid-19. Voorop staat dat je gezond bent als je de club bezoekt. Als dit het geval is word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en je gegevens in te vullen. Posters met de QR-code hangen vanaf vrijdag bij de entree, bij de velden en in het clubhuis.

Registratie geldt voor iedereen, 13+, dus hockeyers, begeleiding, toeschouwers, vrijwilligers, scheidsrechters, medewerkers etc.  Alleen wanneer je iemand met de auto of de fiets brengt en niet voorbij de poort gaat, is registratie niet nodig. 
Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je jezelf opnieuw even registreren.

Wij rekenen op jullie begrip en medewerking! Veel hockey plezier!

Bestuur VMH&CC MOP

 * VMH&CC MOP en Simol (catering clubhuis) handelen conform de wettelijke regelingen inzake het Corona-virus en de Noodverordening van de Veiligheidsregio. Indien je je niet registreert kan VMH&CC MOP en/of Simol (catering clubhuis) je de toegang tot onze terreinen en ruimtes ontzeggen. VMH&CC MOP en Simol doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. De gegevens worden ook alleen gebruikt voor het aangegeven doel, namelijk ter bestrijding van het Corona-virus in de ruimste zin des woords. Voor de verwerking is een overeenkomst gesloten met Mach Software BV. Jouw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. De gegevens worden automatisch gewist na 14 dagen. Dit is conform richtlijnen van de overheid. Vragen hierover? Stuur een email naar [email protected]Nieuws afbeelding Bijlage