Nieuws di
22-12
2020

Fijne feestdagen en een sportief en gezond 2021!


2020 speelde niet eerlijk ... Het was een bewogen jaar. De routing, registratie op de club, afgelastingen, geen toeschouwers, gesloten clubhuis, hockeyen op 1,5m etc. Maar wat hebben we met z'n allen hard gewerkt en altijd in mogelijkheden gedacht. Graag bedanken we alle vrijwilligers, ouders en leden die hebben meegewerkt, meegedacht en flexibel, actief en positief zijn gebleven. Dankzij jullie hebben we zoveel en zo lang mogelijk kunnen blijven hockeyen en doortrainen. Ook in 2021 blijven we vooral denken in wat er wel kan!  

ALV verplaatst naar 22 maart 2021 om 20.00 uur
Helaas is het door de nieuwe lockdown niet mogelijk om de geplande ALV en nieuwjaarsreceptie op 9 januari aanstaande door te laten gaan. Het bestuur heeft daarom besloten, mede onder verwijzing naar de Corona spoedwet en onze statuten, om de ALV te verplaatsen naar maandag 22 maart 2021 om 20.00 uur.
Het bestuur hoopt dat dan de ALV ‘fysiek’ kan plaatsvinden in ons clubhuis. Indien blijkt dat een ‘fysieke’ ALV op dat moment toch nog niet mogelijk is, dan zal de ALV digitaal plaatsvinden. Hierover zal het bestuur in februari 2021 een beslissing nemen en de leden informeren.  

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gezond & sportief 2021. Een jaar met mogelijkheden die smullend ingeluid kan worden met oliebollen die Paula van Simol speciaal voor MOP gaat bakken. Een super vet initiatief want de hele opbrengst gaat naar de club. Klik hier voor meer informatie/bestellen.

Met sportieve groeten, 

Namens het bestuur van VMH&CC MOP,

Walter van Benthem – Bas Fritschy - Meike de Haas – Jasper Lagro - Albertine van der Lande – 
Bodielle Nooitgedacht – Wilfred van Roosmalen – Daan Schalken

Nieuws afbeelding