Nieuws za
9-1
2021

Vanaf maandag 11 januari extra wintertraining voor de jeugd!

Beste (ouders van) jeugdleden,

Wat vinden we het jammer dat we op dit moment niet lekker in de zaal kunnen hockeyen! 

Zoals jullie in de MOP app en op de site hebben kunnen zien gaan we vanaf 11 januari daarom extra trainingen aanbieden. Op die manier willen we jullie toch de mogelijkheid geven om iedere week te kunnen hockeyen.

Vanaf nu kun je in de MOP app en via deze link zien wanneer en waar je vanaf 11 januari training hebt. 

Daarbij zijn een paar dingen van belang:
•  In de komende maanden kan het erg koud zijn. Het is belangrijk dat de trainers bij lage temperatuur eerst kijken of het veld wel veilig bespeelbaar is. Bij gladheid van het veld kan de training helaas niet doorgaan. Trainingen en onderlinge wedstrijden gaan vanwege veiligheidsredenen sowieso niet door wanneer de temperatuur onder 3 graden komt. Als de trainingen moeten worden afgelast zullen we dat via de coaches communiceren.
•  Ook als het koud is zien we jeugdleden die in korte broek of rokje naar de training komen. Het advies is om dat echt niet te doen, voor je eigen gezondheid, trek je trainingsbroek en eventueel een thermoshirt aan als het koud is.
•  AANBIEDING: bij aankoop van een Thermo Longsleeve van The Indian Maharadja krijg je een paar trainingskousen t.w.v. 10 euro cadeau. Bestellen kan via www.teunvanpeltsport.nl of stuur een email naar [email protected]
•  Om een leuke training (voor het team en de trainers) te kunnen hebben is het belangrijk om met voldoende spelers aanwezig te zijn. Als er minder dan 8 spelers zijn kan de training helaas niet doorgaan. We zullen aan de coaches vragen om bij te houden of er voldoende animo is om te gaan trainen. Als er een keer weinig spelers zijn willen we dat graag vooraf weten, zodat we kunnen bekijken of we de training kunnen samenvoegen met een ander team.
•  M.b.t. verzamelen om gezamenlijk naar de training/wedstrijd te fietsen: graag wil MOP overlast voorkomen bij De Gouden Ton bij de ovotonde. We verzoeken jullie dan ook om niet meer te verzamelen voor de deur van De Gouden Ton, maar:
    1: op de grasstrook aan de overkant van De Gouden Ton/van het zebrapad (hoek van de Martinilaan-Theresialaan) of
    2: voorbij de volgende rotonde richting MOP: Wolfskamerweg/Vijverbosweg. Het grasveld aan de fietsstraat biedt ook daar voldoende ruimte voor fietsverkeer om zich tijdelijk veilig op te stellen. 
 
Naast de trainingen hebben we nog wat plannen voor leuke clinics en gezellige onderlinge (hussel)wedstrijden. Informatie hierover kun je binnenkort vinden in de MOP app. 

Hartelijke groet, 

Querijn Evers
Jeugdcommissie VMH&CC MOP

Nieuws afbeelding