Nieuws di
23-3
2021

Twee nieuwe bestuursleden welkom!

Lara Runne: commissaris Top Hockey 
Querijn Evers: commissaris Jeugd Breedte 

Wat is je connectie met MOP? Hoelang zijn jullie al actief als vrijwilligers voor MOP en in welke rol?

Lara: "Ik ben met hockey begonnen bij MOP in de mini’s (dat zijn nu de E-tjes). Dus MOP en ik hebben al een lange geschiedenis. Als ik aan mijn jeugd terugdenk dan horen daar ook vele "sweet memories” bij die betrekking hebben op MOP: toernooien, feesten, fanatiek sporten en op zondag eindeloos op en rond de velden hangen als H1 en D1 speelden en als mijn vader moest hockeyen bij de veteranen. Toen ik weer terugkwam in Vught, met eigen kinderen die gingen hockeyen, ben ik de F-jes training gaan geven. Daarna heb ik een aantal jaren in de jeugdcommissie gezeten, coach ik nu mijn jongens in de B-jeugd en hockey ik zelf in veteranen A.” 

Querijn: "In 2013 maakte ik voor het eerst kennis met hockey, toen mijn oudste dochter Nina bij MOP in de F-jes begon. Inmiddels spelen ook mijn andere meiden, Roos en Annabel, al jaren bij MOP. Omdat ik hockey een heel leuk spelletje vind en ik het leuk vind om actief betrokken te zijn bij de vereniging, waar je in de praktijk toch het grootste deel van de zaterdagen langs de lijn doorbrengt, ben ik sinds 2015 coach van de teams van mijn dochters. In 2018 ben ik lid geworden van de jeugdcommissie, in eerste instantie als lijncoördinator voor de D, en later ook voor de C.”

Wat zou je willen bereiken in je nieuwe functie?

Lara: "Voor mij gaat het in deze functie om verbinden: de jeugd met elkaar én met de senioren, het potentieel van spelers met het juiste team en begeleiding, breedtesport met topsport, plezier met uitdaging. Maar boven alles gaat het me om de mensen die betrokken zijn bij de club, op welke wijze dan ook. Zij maken namelijk de club, MOP, zoals ik het ken. Als de leden van nu later terugdenken aan MOP zoals ik dat nu doe dan hebben wij het, mijns inziens, als bestuur goed gedaan. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.”

Querijn: "Ik vind het belangrijk dat MOP de familieclub blijft die het nu is en zie de jeugdcommissie als een verbindende factor tussen de jeugdleden en de club. Het creëren van de voorwaarden voor de teams om met elkaar lekker te trainen en te hockeyen, waarbij plezier voorop staat. Zonder plezier is er geen prestatie en niet andersom. Daarbij ondersteunt de jeugdcommissie de jeugdleden, coaches, managers en trainers die met elkaar er elke week een hockeyfeestje van maken.”

Wat doe je in het dagelijks leven?
Lara: "Moeder zijn van drie kinderen. Naast hockey, wandel, fitness en golf ik graag. Ik houd erg van borrelen en eten met vrienden en vriendinnen (helaas staat dat wat op een laag pitje). Daarnaast heb ik een eigen consultancy bedrijf, voornamelijk in zakelijke coaching en strategieontwikkeling voor bestuurders en ondernemers.”

Querijn: "Naast mijn activiteiten voor MOP werk ik als Group Compliance Officer bij Hoogwegt, een grote internationale zuivelhandelaar in Arnhem.” 


Nieuws afbeelding