Nieuws zo
18-4
2021

Selectie, teamindeling en begeleiding seizoen 2021-2022

INFO VOOR JEUGD EN OUDERS over selectie, teamindeling en begeleiding seizoen 2021-2022

Selectie en teamindeling
Graag informeren wij jullie over het proces om voor aankomend seizoen weer voor ieder jeugdlid een mooi team samen te stellen. Het is elk jaar een hele puzzel. De jeugdcommissie en de tophockeycommissie hebben de ambitie om elke speler in een zo’n passend mogelijk team in te delen. In het bijgaande schema leggen we uit hoe we tot de indeling komen.

Coaches en managers gezocht!
MOP heeft, naast spelplezier, de ambitie om het eerste team zo hoog mogelijk in de competitie te laten spelen, liefst landelijk. Dat is een sportieve uitdaging voor de spelers die talent i.c.m. mentaliteit omzetten in hockeyprestatie én leuk voor hun leeftijdgenoten om naar te kijken en aan te moedigen. Om dit mogelijk te maken gaan wij - voorafgaand aan het seizoen - al op zoek naar trainers en coaches. Dit zijn coaches en trainers met hockeyervaring, om zo het toekomstige team ook de juiste begeleiding te kunnen geven om op topniveau te kunnen spelen en om tijdig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. 

Maar we willen ook ouders die nog niet eerder hebben gecoacht vragen om zich aan te melden. We hebben voor alle teams naast coaches ook behoefte aan managers, die de organisatorische dingen rondom een team regelen. Zo kun je op een leuke manier een bijdrage leveren aan de sport van je kind. Lijkt je dat leuk, meld je dan aan via [email protected].

We streven ernaar om het gehele proces van selecteren en indelen zo transparant mogelijk te laten verlopen. Mocht je nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag. 

Hartelijke groet, 

Lara Runne
Voorzitter Tophockeycommissie

Querijn Evers 
Voorzitter Jeugdcommissie

Nieuws afbeelding Bijlage