Nieuws di
20-4
2021

Simol Clubhuis Exploitatie wordt CAN10 Sporthoreca

Al ruim 15 jaar is Simol Clubhuis Exploitatie verantwoordelijk voor alle horeca-activiteiten bij ons op MOP. Hierdoor hebben we als vereniging grote stappen kunnen zetten op het gebied van professionalisering & kwaliteit. Hetgeen MOP via Simol kan aanbieden op het gebied van horeca binnen onze vereniging is vrijwel niet te realiseren met vrijwilligers. 
 
CAN10 (ken’tien) Sporthoreca wordt de nieuwe naam voor Simol, met een speelse verwijzing naar hun  werkterrein. Het meest zichtbare gevolg van die wijziging is een nieuwe huisstijl. Pittiger qua kleur en stoer van vorm. 

CAN10 biedt kwalitatieve producten, luxe broodjes en gezonde(re) opties. Dat bleek een schot in de roos bij zowel onze eigen leden als bij de bezoekende teams in het weekend! "Juist omdat we erin geloven dat we dit concept naar een nóg hoger niveau kunnen tillen, hebben we besloten om een nieuwe, frisse start te maken! Om deze nieuwe start extra kracht bij te zetten gaan we voortaan door het leven als CAN10 Sporthoreca!” aldus Paula - Horecamanager CAN10 MOP. 
 
Van welk lekkers jij, vanaf het moment dat het clubhuis weer open mag, precies kunt gaan genieten houdt CAN10 nog even als verrassing! Maar een ding is zeker, Paula en haar gehele CAN10-team kunnen niet wachten om jou weer te begroeten in het clubhuis!

Kijk ook op de nieuwe website van Can10 Sporthoreca voor meer informatie!
Nieuws afbeelding