Nieuws ma
17-5
2021

NIEUW – MOP-gezinslidmaatschap voor € 975

Hockey ‘betaalbaar’ voor het hele gezin! 
MOP (Maakt Onderling Plezier) is blij met alle gezinnen die met meerdere gezinsleden lid zijn. Daarom stimuleren we ‘sporten en plezier maken’ voor het hele gezin en is in de laatste ALV het gezinslidmaatschap geïntroduceerd: het hele gezin = een huishouden die gezamenlijk woont op één adres/één postcode, betaalt een gereduceerde contributie van € 975,- voor het seizoen 2021-2022 (exclusief inschrijfgeld, toeslagen, zaalhockey, verzuimen en boetes) voor een lidmaatschap van onze familieclub. Dus vader/moeder of broertje/zusje geef je ook snel op! 

Join the Club!
Ben je een beginnende hockeyer of gevorderd? Er is plaats voor alle hockeyniveaus en leeftijden. Kijk hier voor meer informatie over jeugdhockey. Ook biedt MOP senioren diverse hockeyvormen aan: alleen trainen of ook competitie spelen op zondag of donderdagmiddag, met een elftal of in de nieuwe spelvorm 7’s. Van veteranen boven 35 jaar, jong Heren- en Damesteams (18+) tot veterinnen op donderdagmiddag, trimhockey etc. 
Wil je een keer vrijblijvend en kosteloos meedoen (voor een leenstick wordt gezorgd) of heb je vragen over seniorenhockey op MOP? Stuur dan een email naar Bodielle Nooitgedagt: [email protected]

Gezinslid 4: voor maar een paar tientjes hockeyplezier!
Een ouder en/of evt. een derde kind kan dus via een gezinslidmaatschap van € 975 voor maar een paar tientjes lid worden en een jaar lang lekker hockeyen en genieten van alle gezelligheid. Een evt. 5e gezinslid is gratis. Wow! Kom ook bij MOP-hockeyen en meld je snel aan als extra gezinslid!
Kijk onderaan deze pagina voor een paar rekenvoorbeelden.

Is dit voor mijn gezin voordelig?
Op de contributiepagina kan je zelf berekenen of een gezinslidmaatschap voor jouw gezin voordelig uitpakt. Wil je een extra jeugdlid of seniorlid opgeven om voor het gezinslidmaatschap in aanmerking te komen? Vul dan voor die persoon het reguliere inschrijfformulier in en stuur een email naar [email protected].

De contributie-administratie van MOP berekent jaarlijks, voor het versturen van de facturen, het gunstigste lidmaatschap voor jou als gezin. Zo kom je automatisch eventueel in aanmerking voor of de familiekorting (3e familielid € 25 korting, 4e familielid € 35 korting) of een gezinslidmaatschap. Je kunt geen gebruik maken van beide kortingsregelingen voor gezinnen.

Kom je er niet uit? Stuur dan een email met je vraag naar [email protected]. Senioren en kinderen van 6 jaar (1e jaars Fjes) kunnen zich nog aanmelden voor een gezinslidmaatschap tot 1 juli. 
Voor meer informatie kijk op: www.hcmop.nl. Graag tot op MOP! 
  
Ter informatie trainingstijden Senioren:
Heren Veteranen:  woensdagavond
Dames Veteranen, 7's:  woensdag- en donderdagavond (en voor elk nieuw team in overleg)
Trimhockeyers:  dinsdag-, woensdagavond en zondagochtend


Nieuws afbeelding