Nieuws do
4-11
2021

Corona-regels met ingang van zaterdag 6 november 2021

Basisregels voor iedereen
• Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.
• Was vaak en goed je handen.
• 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.

Zoals bekend volgt MOP sinds het begin van de coronacrisis de lijn van de overheid/NOC*NSF/KNHB om ervoor te zorgen dat we gezamenlijk het coronavirus zoveel mogelijk indammen. 

Veldhockey (zowel trainen als het spelen van wedstrijden) blijft door de recente aanpassing gelukkig voor iedereen toegankelijk. Wel met de volgende regels:
 
De overheid heeft besloten dat alle binnen-locaties op sportcomplexen alleen toegankelijk zijn na het vertonen van een geldig coronatoegangsbewijs (CTB). Deze maatregel geldt voor iedereen vanaf 18 jaar. Daarom wordt vanaf zaterdag 6 november je persoonlijke coronatoegangsbewijs/QR-code gescand als je 18 jaar of ouder bent en het MOP-clubhuis in wilt (kleedkamers, toiletten, kantine). Ook kan je ID-bewijs worden gevraagd.

De KNHB vraagt toeschouwers zich ook te houden aan de 1,5 meter afstand die door de overheid dringend geadviseerd wordt en voegt daar het verzoek aan hockeyers en begeleiding aan toe om in de dug-outs tijdens de wedstrijd ook weer de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Verantwoordelijkheid
Alleen als we ons allemaal aan de geldende maatregelen houden, kunnen we met elkaar blijven genieten van onze hockeysport, zowel sporters als toeschouwers. We verwachten dan ook jullie medewerking m.b.t. het scannen van je QR-code. Bedankt.

MOP-Bestuur

Nieuws afbeelding