Nieuws zo
14-11
2021

Zaalseizoen 4/5 december van start

De KNHB is druk bezig met de voorbereiding van het zaalseizoen en natuurlijk hopen ook wij op een zaalcompetitie én -trainingen. 

Binnensporten als volleybal, zaalvoetbal en handbal spelen op dit moment competitie, waarbij sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (CTB) moeten kunnen tonen. Hoewel de KNHB en de andere sportbonden ervoor strijden de sport zo laagdrempelig mogelijk toegankelijk te houden, moeten we ons houden aan de regels van de overheid. Desondanks heeft de KNHB er het volste vertrouwen in dat de zaalcompetitie kan worden gestart vanaf 4 december.

De KNHB verwacht rond 19 november het competitieschema te publiceren. Dan verwacht MOP ook het trainingsschema bekend te kunnen maken; hier wordt momenteel de laatste hand aan gelegd. 

Voor de HIBC-competitie (de onderlinge competitie voor breedteteams met Den Bosch, Rosmalen, Oss, Grave en Millen) en trainingen verwijzen we naar de e-mail van de jeugdcommissie van 12 november jl. Dat wedstrijdschema zal na 25 november gepubliceerd worden. 

Met sportieve groet, 

Zaalhockeycommissie MOP
Nieuws afbeelding