Nieuws di
16-11
2021

Planning foto's maken Jumbo plaatjesactie en AVG toestemming

Beste (ouders van) jeugdleden,

Zoals jullie per email al voorbij hebben zien komen, gaan wij samen met de Jumbo's in Vught een plaatjesactie doen. Vanaf 16 maart 2022 kun je sparen voor plaatjes van al onze jeugdleden en Dames 1/Heren 1 spelers en deze verzamelen in een echt MOP- hockeyplaatjesboek.

Voor dat mooie boek moeten er foto’s gemaakt worden. Dit zal al aankomend weekend 20 en 21 november en zaterdag 27 november a.s. plaatsvinden in het clubhuis van MOP. In de email (en bijlage) staat de planning voor deze dagen. Kijk goed wanneer je team aan de beurt is en zorg dat je op tijd aanwezig bent (tijd aangegeven in de eerste kolom). Teams komen dan samen met hun manager en/of coach het clubhuis in (helaas geen ouders/publiek op het MOP-terrein welkom ivm corona-maatregelen). De begeleiding van de teams gaat niet mee op de foto (behalve bij Dames 1 en Heren 1). Ook worden er alleen individuele foto’s gemaakt en geen teamfoto’s.

Zorg dat je het thuisshirt aan hebt en dat keepers een net keepershirt aanhebben.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op de dag/tijd dat je team is ingedeeld, dan zijn er nog 2 tijdsblokken waarin je langs kan komen om je foto te komen maken:
- Zondag 21 november: 12:25 tot 13:30
- Zaterdag 27 november: 13:30 tot 14:00
- (Zie ook in de planning onder "bezemtijd”)

Verder is het erg belangrijk dat ouders van de jeugdleden en volwassen leden (Dames 1 en Heren 1) toestemming geven in het kader van AVG voor het gebruik van de foto voor het maken van de hockeyplaatsjes. Meer informatie en digitaal akkoord geven kan via: 
https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/hcmop
Zonder toestemming zullen we de foto van je kind niet gebruiken en zal hij/zij dus niet in het boek komen te staan.

Tenslotte zijn wij nog op zoek naar 10 promotiespelers. Dit zijn leden waarvan wij de foto die gebruikt gaat worden voor de plaatjes tevens mogen gebruiken om als promotiemateriaal te gebruiken in de plaatselijke Jumbo’s en media. Mochten jij en je kind dit leuk vinden, geef dit dan aan via de mail: [email protected]
Bij meerdere aanmeldingen zal de sponsorcommissie hier een keuze in maken (gelet ook op een stukje diversiteit in leeftijd en geslacht).

Alvast bedankt voor jullie medewerking en wij verheugen ons nu al op het resultaat!

Namens de sponsorcommissie,
Lea Goedhart


Nieuws afbeelding Bijlage