Nieuws do
9-11
2023

vacature secretariaat

VACATURE 

Ledenadministratie

 

Vind je het leuk om in de functie van secretariaat onze vereniging te ondersteunen? 

Ben je accuraat en servicegericht en ontleen je plezier aan het verwerken van informatie en het ondersteunen van de operatie van onze vereniging. En heb je affiniteit met administratie /een backoffice systemen? Wil jij de vacature voor de administratie van onze leden invullen? Dan vragen we je om te solliciteren. De vacature van de ledenadministratie is een betaalde functie binnen MOP. Je rapporteert aan de secretaris, die onderdeel is van het Dagelijks Bestuur van MOP.


De ledenadministratie is voor ons de backbone van onze vereniging, een belangrijk systeem die onze club draaiende houdt.

Gemiddeld werk je 10 uur per week (op jaarbasis) Deze rol heeft een hoge mate van flexibiliteit. Met andere woorden deze rol kan ook vanuit andere locaties ingevuld worden (lees: camping, golfresourt in Spanje etc etc) als er maar een gezonde wifi verbinding is. Daarnaast heb je te maken met drukkere periodes (bijvoorbeeld einde van het seizoen als voorloper van het nieuwe seizoen)

 

Vind jij het leuk om bij een dynamische club te werken, waar Plezier een belangrijk onderdeel is..

Ben je geïnteresseerd en heb je vragen dan kun je bellen naar:

Bodielle Nooitgedagt 06-51382309

Solliciteren kan direct via:

[email protected]

 

De Vughtse Mixed Hockey & Cricket Club MOP bestaat 100 jaar. Tijdens het lustrumfeest is dit bekroond met een Koninklijke Erepenning. Maakt Onderling Plezier is in de haarvaten van onze vereniging vertaald. Op het veld, naast het veld, in het clubhuis en als vrijwilligers beleven we dat in de praktijk. Met ruim 450 vrijwilligers bieden we hockeyplezier aan 1.200 leden. Daarnaast vertalen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in de praktijk door een intensieve samenwerking met de Gemeente Vught en maakt Move Vught gebruik van onze sportfaciliteit. Het thema duurzaamheid hebben we vertaald door onze verlichting aan te passen naar LED. Een tweetal voorbeelden over hoe we ons steentje bijdragen.

Nieuws afbeelding