Nieuws vr
16-10
2020

Sponsor worden van de MOP-hockeyplaatjesactie?

Voor sportverenigingen zijn het uitdagende tijden. Ook voor MOP. Daarom hebben we gekozen voor een leuke actie die bij kan dragen aan onze mooie vereniging: de MOP-hockeyplaatjesactie i.s.m. Jumbo!
 
Dit keer gaat het niet om de nationale hockeyberoemdheden, maar worden de spelers van MOP afgebeeld. Daarmee maken we een prachtig verzamelalbum (AVG-proof) van onze vereniging voor jong en oud, zodat iedereen kan sparen! Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvangen Jumbo-klanten dan een setje hockeyplaatjes. Supergaaf dus!
  
De actie start in het voorjaar van 2021, waardoor we dit najaar hopelijk kunnen beginnen met de fotografie. Echter hebben wij wel je hulp nodig om van deze actie een daverend succes te maken. In het album is ruimte om een advertentie en/of een sponsorlogo te plaatsen, waar wij als vereniging weer een bijdrage voor ontvangen. Dit kan al vanaf 100 euro! Ken je of bent jij iemand die onze vereniging een warm hart toedraagt en graag je steentje wilt bijdragen aan deze leuke actie? Bekijk dan snel de sponsormogelijkheden (zie de bijgaande flyer) en geef je op voor 15 november 2020 via [email protected].
 
Laten we er samen een prachtige actie van maken die ons clubgevoel versterkt! 
Bij voorbaat dank voor je steun!
 
Met vriendelijke groeten,
namens de MOP Sponsorcommissie,

Nynke Lukkes

Nieuws afbeelding Bijlage