Nieuws ma
11-10
2021

Zaalhockey breedteteams: dringend vrijwilligers gezocht!

Zoals jullie wellicht weten worden breedte teams niet ingeschreven in de competitie van de hockeybond. Alleen de teams die in de toplijn spelen doen mee met de bondscompetitie en daarvoor wordt door MOP centraal training geregeld. De spelers in deze teams betalen daar ook een toeslag voor. 
 
In het verleden is door een aantal clubs in de regio het initiatief genomen om een onderlinge zaalcompetitie op te zetten, de Hockey Indoor Brabant Cup (HIBC). Aan deze competitie hebben in de afgelopen jaren steeds ruim 80 teams meegedaan, en hierdoor krijgen alle A, B, C en D teams de mogelijkheid om een zaalcompetitie te spelen. 
 
Op dit moment wordt de HIBC voor komende winter weer opgestart. Door wisselingen in de bezetting hebben we vanuit MOP geen vrijwilligers meer om dit te begeleiden. En zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om met deze competitie mee te doen. De vrijwilligers maken het schema, verwerken de standen, zorgen dat de zaal open is en weer wordt afgesloten, en regelen de financiën.
 
Daarom hierbij een dringende oproep: VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR DE BREEDTE ZAALHOCKEYCOMMISSIE. Lijkt het je leuk om met een aantal vrijwilligers van MOP en andere verenigingen samen deze competitie te begeleiden, meld je dan aan, alleen of samen.

Stuur een mail aan [email protected]. Liefst komen we tot een zaalhockeycommissie breedte, die samen de taken kan verdelen en kan zorgen voor continuïteit. 
 
Breedteteams die het leuk vinden om in de zaal te trainen kunnen dat zelf regelen, door een zaal te huren (bijvoorbeeld via de gemeente) en zelf een trainer te vragen. We hebben vanuit MOP zoveel mogelijk zalen al vastgelegd, en willen proberen om die in te zetten voor trainingen. Dus meld ook gerust via [email protected] de trainingswens voor je breedteteam zodat we kunnen kijken waar we een en ander kunnen faciliteren qua zaalbeschikbaarheid. Weet dat de capaciteit van geschikte zalen in Vught en de alle gemeenten rondom Vught zeer beperkt is.

Hartelijke groet, 

Querijn Evers
Voorzitter Jeugdcommissie VMH&CC MOP

Nieuws afbeelding