terug naar vorige scherm
11-10
Herfstvakantie clinic door Bovelander Clinics en ABN AMRO

WE HEBBEN AL HEEL VEEL INSCHRIJVINGEN ONTVANGEN MAAR ER ZIJN NOG EEN PAAR PLEKKEN OVER, schrijf je nog snel in en kom morgen om 9.45 naar MOP!
Leuk dat jullie zo enthousiast zijn!! Alle inschrijvingen zonder tegenbericht zijn accoord.

Voor wie:
Alle E-D-C jeugd van MOP

Wanneer:
Zaterdag 20 oktober van 10.00-11.30 uur 

Waar:
MOP Veld 1

Wat gaan we doen:
Op veld 1 is er een training van 1,5 uur met onder andere ABN AMRO opblaas pionnen, liftbalken en de ABN AMRO panna kooi voor een 1 tegen 1 duel. Ondertussen worden er ook partijtjes gespeeld in de ABN AMRO-opblaas arena tegen misschien wel 'de international' en een hoofdklasse speler of -speelster! Ook de nieuwste technieken worden tijdens de training behandeld! 

Wie komen er?
Er komt een ervaren coördinator, een international en drie Hoofdklasse spelers naar de club! Deze toppers zullen de training geven en jullie van tips en tricks voorzien. 

Vragenronde aan de international.....
Na de clinic ga je het clubhuis in om de international de hemd van het lijf te vragen! Hoeveel caps heeft hij of zij al? Wanneer was het debuut? Maar belangrijker nog, heeft hij of zij een vriend of vriendinnetje? 

Aanmelden:
Doe jij mee aan deze coole clinic? Geef je snel op via [email protected], want vol=vol. Vermeld hierbij ook in welk team te speelt. 

Deze clinic wordt aangeboden door 

 
 


Vrijwilligers gevraagd

Andere clubs
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 31% |week: 47%

Nu online 143
Aantal leden 1174
Email bereik 100,0%
SMS bereik 71,8%