terug naar vorige scherm
10-9
Scheidsrechters: download nu thuis de RefCom4all scheids-app!

Via de app en je eigen ‘oortjes’ kun je als scheidsrechters in het veld met elkaar praten, snel overleggen en elkaar helpen bij moeilijke beslissingen. Een geweldige nieuwe tool!! Ook kunnen nieuwe scheidsrechters ‘real time’ worden begeleid door ervaren arbitragebegeleiders.

MOP heeft dit zaterdag getest met veel succes! Tijdens de komende wedstrijden - waar jij ingedeeld staat om te fluiten - gaan we ook de app gebruiken. Het is heel fijn om zo met je mede-scheids te kunnen overleggen! Download daarom nu thuis al de app RefCom4All. Test de app met je oortjes en je mede-scheids bij de informatiebalie op MOP voordat je wedstrijd begint.

Hoe werkt het?Je kaartnummer en telefoonnummer zijn niet nodig om verder te gaan in het menu. Klik op de wedstrijd die je gaat fluiten en voer daarna de wedstrijdcode in die in de email staat en bekend is bij de infobalie. Klik hier voor een korte uitleg.

Je hebt hiervoor geen belminuten nodig. De app is via clubwifi gratis te gebruiken. Werkt de wifi niet dan kost een wedstrijd rond de 34-40 MB.


 
 


Vrijwilligers gevraagd

Andere clubs
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 18% |week: %

Nu online 155
Aantal leden 1135
Email bereik 99,7%
SMS bereik 68,6%