terug naar vorige scherm
11-9
Cricket4KIDS evenement!

Op vrijdag 18 oktober 2019 organiseert de Koninklijke Nederlandse Cricket Bond (KNCB) in samenwerking met MOP Cricket een Cricket4KIDS evenement en JIJ kan daar aan meedoen!

Wat is Cricket4KIDS?
Cricket4KIDS is een beweegprogramma ontwikkeld door de KNCB voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar. De activiteiten zijn gericht op de brede motorische ontwikkeling van een kind, waarin de basisvormen van bewegen centraal staan en de kinderen kennismaken met de cricketsport. Een zeer laagdrempelig programma voor binnen en buiten, waarbij de kinderen het hele jaar door de activiteiten zowel thuis met vriendjes als op de club of in het land kunnen beoefenen.

Het sociale aspect staat hoog in het vaandel; vrienden ontmoeten of nieuwe vrienden maken, samen een hoop lol beleven, geen verliezers, alleen maar winnaars! Plezier, samen spelen en samenwerken zijn belangrijker dan de sport, prestatie en winst. Dat is wat Cricket4KIDS is!

Wat gaan we doen?

Supergave en uitdagende cricketspelletjes! Je gaat batten en bowlen, maar je gaat ook leuke andere spelactiviteiten doen waarin je met je vrienden moet samenwerken en elkaar kan uitdagen. Alles onder begeleiding van een professionele spelbegeleider Cricket4KIDS. Cricket4KIDS is voor iedereen, of je nu al wel of niet kan cricketen, dat maakt niet uit. Ben jij tussen de 6 en 11 jaar en wil je veel plezier beleven, dan schrijf je in en kom op 18 oktober naar de Martinihal in Vught!

Deelname kost € 7,50

Voor meer informatie of inschrijven ga naar: www.cricket4kids.nl

Informeer of je vriendje of vriendinnetje mee wil gaan of kom samen met jouw broertje of zusje, gezellig! Je ouders zijn ook van harte welkom en kunnen zelfs actief deelnemen.

Inschrijven kan tot 5 oktober 2019

Hopelijk ben je erbij! Het Cricket4KIDS team wacht je op!Bijlage: Cricket4KIDS evenement 18 oktober 2019 Vught.pdf
 
 


Vrijwilligers gevraagd

Andere clubs
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 18% |week: %

Nu online 34
Aantal leden 1135
Email bereik 99,7%
SMS bereik 68,6%