terug naar vorige scherm
3-11
6 en 20 november: scheidsrechtersexamen op MOP


MOP volgt het KNHB-beleid, waarbij alle A- en B-spelers (en dit jaar op MOP ook 2e jaars C-spelers) verplicht een scheidsrechterskaart moeten hebben en beschikbaar moeten zijn voor het fluiten van een wedstrijd. Op deze manier maken we samen de competitie mogelijk!

Het scheidsrechters examen vindt plaats in het clubhuis op:

-  woensdag 6 november 2019: om 19.00 uur en 20.00 uur

-  woensdag 20 november 2019: om 19.00 uur en 20.00 uur

De tijd dat jij aanwezig moet zijn hoor je persoonlijk van de scheidsrechterscommissie. Zonder overleg met de scheidsrechterscommissie mag je hier niet vanaf wijken.

Heb je nog geen kaart? Dan heb jij of je ouders een email ontvangen op welke dag en welke tijd je het schriftelijk examen (multiple choice) moet doen. Er zijn dit jaar 160 kandidaten opgeroepen. De club betaalt € 7,50 voor je examen, we rekenen dan ook graag op jou!

Hoe werkt het? In de email die vanuit de KNHB is verstuurd, staat een link naar een digitale scheidsrechterscursus. De ervaring leert dat als je deze cursus volgt, je een goede kans maakt om het examen in één keer te halen.

Mocht je geen mail van de KNHB hebben ontvangen, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten door een email te sturen naar Lea Goedhart via [email protected].

Veel succes met de voorbereidingen en het examen!

 

 
 


Vrijwilligers gevraagd

Andere clubs
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 19% |week: 67%

Nu online 182
Aantal leden 1129
Email bereik 99,7%
SMS bereik 68,6%