Lidmaatschap opzeggen


Het verenigingsjaar bij MOP loopt t/m 30 juni. Wil je na dit huidige seizoen stoppen met hockey bij MOP?

Verhuizen, studeren of een andere reden om te stoppen met hockey? Vergeet dan niet tijdig en schriftelijk je lidmaatschap op te zeggen:
vóór 1 mei voorafgaand aan het nieuwe verenigingsjaar: geldig voor alle jeugdleden
vóór 1 juli voorafgaand aan het nieuwe verenigingsjaar: geldig voor seniorleden
na deze data wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd

Let op 1: Voor 2e jaars A-leden en eindexamenkandidaten geldt ook een deadline van opzeggen vóór 1 mei, echter mocht je (onverhoopt) zakken voor je examen en toch willen blijven hockeyen, dan is er uiteraard plek voor jou komend jaar.

Let op 2: Als vóór deze data niet is opgezegd, ongeacht welke reden, wordt het lidmaatschap met een jaar verlengd. Dat betekent: 100% van de contributie betalen voor het volgende seizoen!

Hoe kan ik opzeggen?
Opzeggen van het lidmaatschap van MOP kan uitsluitend schriftelijk door een email te sturen naar [email protected].

Opzeggen via de trainer, coach, lijncoördinator, penningmeester, etc. is uitdrukkelijk niet geldig.

Vermeld bij je opzegging je naam, team, adres, e-mailadres, geboortedatum en ook de reden van opzegging. Zonder deze gegevens kunnen wij de opzegging niet verwerken!

Vervolgens stuurt het secretariaat per email een bevestiging van de opzegging, welke bindend is voor beide partijen. Geen bevestiging ontvangen van het secretariaat betekent dat er geen opzegging is ontvangen.

Het is enkel de discretionaire bevoegdheid van het bestuur om in schrijnende gevallen op individuele basis van deze hoofdregels af te wijken, zonder dat anderen aan de dergelijke uitzondering rechten kunnen ontlenen.

Meld je direct kosteloos aan als MOP-reünist!
Ben je actief geweest op MOP als spelend lid, als vrijwilliger of als ouder en wil je de band met onze club behouden? Word dan kosteloos reünist door het registratieformulier in te vullen!
Het kost maar 3 minuten van je tijd. Of je nu reünist bent omdat je net bent gaan studeren of als je al veel langer geleden je laatste potje op MOP hebt gespeeld, iedere reünist is welkom!
Lees hier meer over de Reünisten CLUB MOP!