Sponsoring Club van 100

Club van 100: Vrienden van MOP

Join the club!

 

Welkom bij de Club van 100; Vrienden van MOP. We hopen dat je ook lid wordt. Omdat je als hockeyer, lid, oud-lid, ouder van een jeugdlid of om een andere reden vindt dat we met elkaar deze geweldige club nog gezelliger en mooier kunnen maken. Voor onze eigen teams en nadrukkelijk niet alleen voor de eerste teams maar juist voor de gehele club.

 

Met de opbrengst in de afgelopen jaren hebben we inmiddels een watertappunt geplaatst voor bidon kratten, verschillende clinics van Dames 1 aan de jeugdteams betaald, bidonkratten aan alle jeugdteams gegeven. En er zitten nog veel meer ideeën in de pijplijn. 

Op de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de Club van 100 stellen we vast welke projecten we gaan steunen. Alle leden kunnen hier hun stem laten horen. 

 

De cadeaus aan de club zijn uiteraard door de leden van de Club van 100 aan te dragen én te bepalen. Heb jij nog andere goede ideeën en draag je MOP een warm hart toe? Dan kun je maar één ding doen: lid worden! De bijdrage is 100 euro per jaar.
Als je vragen hebt, stuur deze dan naar 
[email protected]

 

Het bestuur van de Stichting Club van 100 bestaat uit: 


Voorzitter Nynke van der Ven

Secretaris Madeline van Thiel 

Penningmeester Constantijn van Eys

 

Meld je direct aan

 

Ontstaan Club van 100

De Club van 100; Vrienden van MOP is actief sinds 1984. Om het officieel te maken, is de Club van 100; Vrienden van MOP een aparte vereniging met een eigen bestuur, statuten en financiële administratie. Natuurlijk werken we samen met het bestuur van de hockeyclub MOP en ondersteunen zij volledig onze vereniging.

Eén keer per jaar is er een algemene ledenvergadering (ALV) waarin een bestemming wordt bepaald voor de financiële donaties die de leden hebben gedaan. Deze ALV heeft naast het formele gedeelte ook de ontspannen sfeer van een reünie voor (oud-)leden en andere betrokkenen van MOP.

 

Aanmelden Club van 100

Aanmelden voor de Club van 100 doe je door het invullen van het inschrijfformulier op onze website. Geef daarbij in het dropdown menu aan dat je je inschrijft voor de Club van 100.