Lidmaatschap algemeen


Lid worden van MOP
Wat leuk dat je erover denkt lid te worden of iemand uit je gezin in te schrijven als lid!
Er bestaan verschillende soorten lidmaatschappen op MOP, klik hier voor een overzicht hiervan.

Om lid te worden vragen we je het inschrijfformulier in te vullen. Daarna ontvang je een bevestiging per mail.
Dit formulier onderteken je en stuur je per mail naar [email protected].

Daarna ontvang je zo spoedig mogelijk bericht over je mogelijke plaatsing. Mocht dat nodig zijn, dan neemt de jeugdcommissie eerst contact met je op over het speelniveau van je kind.

Wanneer weet ik of ik bij MOP kan komen hockeyen?
Je ontvangt rond half juli bericht over de mogelijke plaatsing. De teamindelingen van de jeugd worden rond die tijd ook bekend gemaakt. MOP is voor plaatsingsmogelijkheden mede afhankelijk van het aantal opzeggingen (leden kunnen tot 1 mei opzeggen).
Als jeugdleden voor half juni moeten opzeggen bij hun oude club, dan graag even contact opnemen via [email protected].

Wil je gedurende het seizoen komen hockeyen bij MOP?
Inschrijven van senioren, veteranen, trimhockeyers en G-hockeyers is het gehele jaar mogelijk.
Bij het inschrijven van jeugdleden moet MOP rekening houden met de capaciteit van de teams en de velden, waardoor er een beperking kan zijn voor het aannemen van nieuwe jeugdleden. Wil je gedurende het seizoen instromen, schrijf je dan in via het inschrijfformulier én stuur separaat ook een email naar [email protected].

Bijdrage aan het verenigingsleven: samen zijn we MOP!
De club (1100+ leden) is afhankelijk van vrijwilligers en er wordt nadrukkelijk gekozen om leden en ouders te betrekken bij het vrijwilligerswerk. 
Wat wordt er dan van mij verwacht? Ten eerste de oudertaken; taken waarvan het vanzelfsprekend is dat (één van) de ouders van een sportend kind deze op zich neemt. Denk aan:
• rijbeurten
• fruit voor tijdens/na de wedstrijd
• fluiten van het team van je kind
• meehelpen bij sociale teamactiviteiten

Daarnaast beschikt MOP over vele commissies met enthousiaste vrijwilligers die bijdragen aan het gezellige verenigingsleven o.a.: het opleiden en indelen van de scheidsrechters, de communicatie (website, nieuwsbrief), het plannen en indelen van wedstrijden, jeugdcommissie, beheer materialen, sponsoring, zaalhockeycommissie, evenementen, etc. Klik hier voor meer informatie.

De club is sterk afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Wij hopen dan ook dat ouders en leden zich willen inzetten voor de club! Bereidheid om wat extra’s te doen, is dan ook een voorwaarde voor het lidmaatschap.

Is het lastig om de contributie voor het nieuwe hockeyseizoen te betalen? 
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur 's-Hertogenbosch-Vught helpt u graag met een financiële bijdrage!

Het uitoefen van een (team)sport is heel belangrijk voor een kind! Het zorgt voor: beweging, ontspanning en afleiding, het "ergens horen", het ontmoeten van anderen, het opdoen van sociale vaardigheden, het omgaan met winst en verlies, etc. Het is heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind dat hij of zij mee kan blijven doen. Wanneer je niet of nauwelijks de hockeycontributie kunt betalen, laat het ons dan weten, want we helpen je graag!

Wanneer je als ouder(s) beschikt over een te laag besteedbaar inkomen om de sportcontributie van je kind(eren) te betalen kan het Jeugdfonds per sportseizoen, per kind een bedrag van maximaal € 225 bijdragen. In eerste instantie wordt een bijdrage gedaan aan het betalen van de contributie. Mocht dit bedrag lager zijn dan € 225 dan kan voor het restantbedrag een waardebon worden verstrekt waarvan sportkleding of -attributen gekocht kunnen worden die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van de hockeysport. 

Hoe kunt u deze financiële hulp krijgen? Wanneer u op deze link klikt treft u een formulier aan dat u zo volledig mogelijk invult. We begrijpen natuurlijk dat u zich niet prettig voelt en misschien liever niet aan "de grote klok hangt" dat u het financieel lastig heeft. U hoeft daarom geen contact op te nemen met de trainer of coach van uw kind maar u mailt dit formulier naar:
- Ellen Huinink, coördinator kinderarmoede gemeente Vught, [email protected] (06-10939996)
- of naar Anouk Schul, [email protected] (06-36347194) van onze hockeyclub MOP. 
Ook vragen wij niet om uw inkomsten aan ons door te geven of bewijsstukken toe te voegen.

Wanneer Ellen of Anouk uw formulier heeft ontvangen, vult ze een online aanvraagformulier in. Deze aanvraag komt terecht bij de coördinator van het Jeugdfonds. Zodra zij, Carmen Nijssen, de aanvraag heeft ontvangen en goedgekeurd ontvangt Ellen of Anouk en Hockeyclub MOP een bevestiging waarin alleen staat dat er een bepaald bedrag voor uw kind (naam van het kind met een aanvraagnummer) vanuit het Jeugdfonds aan de Hockeyclub zal worden betaald. De club stuurt een factuur van het aangevraagde bedrag naar het Jeugdfonds en zij maken dit bedrag naar ons over. Heeft u een waardebon aangevraagd dan ontvangt u deze per post en deze kunt u inleveren bij de winkel die op de bon staat vermeld. Ook staat op de bon het bedrag dat u in de betreffende winkel kunt besteden. 

Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel! Wanneer u nog vragen heeft mag u Anouk of Ellen maar natuurlijk ook Carmen altijd bellen (06-15642732) of e-mailen ([email protected]).