Sponsoring Club van 100

 

Al meer dan 30 jaar ondersteunt de Club van 100 kansrijke projecten die niet direct binnen de normale verenigingsbegroting van onze hockeyclub MOP passen. De projecten die de Club van 100 (mede) mogelijk maakt hebben betrekking op de jeugd, met specifieke aandacht voor het zogenaamde breedte hockey. Er worden soms ook tophockey projecten (mede) ondersteund.

Voorwaarden voor deze projecten is dat de jeugd, die niet in 1e teams speelt dan óók baat heeft bij deze projecten. Een voorbeeld hiervan is een specifieke bijdrage aan de begroting van Dames I, in ruil waarvoor de speelsters van Dames I hockey-clinics geven aan jeugdteams.

Leden van de Club van 100 betalen jaarlijks € 100,- aan contributie. De projectenaanvragen worden via het bestuur van VMH&CC MOP gedaan. Op de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de Club van 100 wordt vervolgens gezamenlijk vastgesteld welke projecten gesteund gaan worden. Alle leden kunnen hier hun stem laten horen. 

Het bestuur van de Stichting Club van 100 bestaat uit: 
Floris Mutsaerts (voorzitter), Sabine de Beijer (penningmeester), Polle-Tobias Taminiau (secretaris) en Olivia Boersma.

Draag je MOP een warm hart toe en wil je wat extra’s doen voor de club, wordt dan lid van de Club van 100 en stuur een email naar [email protected].

 

Hoofdsponsoren