terug naar vorige scherm
17-6
Werkzaamheden op MOP

Aansluitend op het weekend van de minislotdag wordt vanaf maandag 24 juni met een doorlooptijd van één werkweek de ringleiding rondom veld 1 vervangen. De ringleiding voorziet de sproeiers langs het veld van water. Ook de leiding van het pomphuis (de garagebox naast het miniveld) naar veld 1 wordt vervangen.

Wat zijn de consequenties hiervan?

-Op maandag 24 juni zal gedurende de hele dag de oprit naar het clubhuis ter hoogte van het pomphuis opgebroken zijn. Daardoor zijn die dag de clubhuizen van MOP en van Golfclub Vught niet bereikbaar voor auto’s.

-Van maandag 24 juni t/m vrijdag 28 juni kan veld 1 niet besproeid worden. De velden 3 en 4 kunnen dan nog wel besproeid worden.

We zijn ons ervan bewust dat deze consequenties iets vragen van de flexibiliteit van degenen die dan (nog) gebruik maken van de MOP/Golf-accommodatie. We kiezen ervoor om de werkzaamheden in die week uit te voeren omdat:

-dan het merendeel van de hockeyactiviteiten is afgerond;

-de gebruikers op wie de werkzaamheden impact hebben ook in de weken daarna dezelfde impact zouden ondervinden;

-we de werkzaamheden (ruim) voor de bouwvak afgerond willen hebben.

Verder is het goed om te realiseren dat de planning weersafhankelijk is. Bij (veel) regen kunnen we genoodzaakt zijn om werkzaamheden op te schorten waardoor de werkzaamheden nog na 28 juni doorgaan.

Met vriendelijke groet,

MOP Accommodatie-commissie


 
 


Vrijwilligers gevraagd

Andere clubs
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

Nu online 48
Aantal leden 1094
Email bereik 100,0%
SMS bereik 67,6%