Wie zijn jullie en wat is jullie functie op MOP?
Sebas Vos (28 jaar): "Ik "/>
Nieuws zo
13-10
2019

Even voorstellen: Sebas en Thomas

Sebas & Thomas [foto v.l.n.r.]

"Hobby is ons werk”

Wie zijn jullie en wat is jullie functie op MOP?

Sebas Vos (28 jaar): "Ik ben technisch manager, heb een coördinerende rol voor de breedte teams en tophockey en ik ben trainer-coach van JA1 en trainer van JB1”.

Thomas Sanders (24 jaar): "Waar zal ik beginnen? Trainingscoördinator E-jeugd, ik maak de video’s van Dames 1 en codeer de wedstrijden, trainer-coach JC1 en trainer van veel leuke teams zoals: JB1, MA1, JB2, JD2, MB2 en MD2.

Dat lijkt me geen part-time job?

"Klopt, ik heb een 40-uur contract en ben zeven dagen in de week op MOP”, aldus Thomas.

Sebas: "Naast mijn baan overdag als bewegingsdeskundige bij een fysiotherapeut, ben ik net als Thomas, van maandag t/m donderdag van 16.00 – 21.00 uur op MOP te vinden. Thomas is er ook op vrijdag tot 21.00 uur.

Met welke vragen en zaken kunnen spelers en trainers bij jullie terecht?

De heren: "Alle vragen: over trainingen geven, teams coachen, technische vragen, we organiseren bijeenkomsten voor trainers. Eigenlijk zijn we vraagbaak voor alles. En als we het antwoord niet weten, hebben we onze lijnen naar experts binnen de club. Als achtervang kunnen we gebruik maken van de expertise van Toon Siepman, Maartje Paumen en Ageeth Boomgaardt. Dat zijn absolute top trainer-coaches”.

Wat vinden jullie eigenlijk van deze job?

Thomas: "Ik werk met alle leeftijden kinderen, dat is afwisselend en geeft variatie in mijn werk. Ik sta er iedere minuut met plezier, heb van mijn hobby mijn vak kunnen maken”.

Sebas: "Dat geldt ook voor mij. Mijn hobby is mijn werk. Ik ben begonnen in de breedte en ga nu richting tophockey, daar ligt uiteindelijk mijn ambitie”.

En hoe zien jullie MOP?

"Er is veel professionaliteit binnen de club, betrokkenheid van vrijwilligers, korte lijntjes, de ondersteuning vanuit de club is heel goed! Daardoor kunnen wij ons concentreren op ons vak. Ook vinden we het knap dat een club als MOP toch landelijk weet te concurreren.

Voor ons is dit een mooi, passend en motiverend motto: There is no talent, only hard work – an obsession. We’re all the same. If you work hard enough, you can make it to the top. I’m not talented, I’m just living my obsession”.

Wat houdt je naast MOP nog meer bezig?

Thomas: "Het organiseren van concepten, festivals en feesten, met een bevriende ondernemer”.

Sebas: "Mijn baan als bewegingsdeskundige, helpen van mensen met hun revalidatie”.

En jullie ambitie?

"Een hoofdklasse team coachen en trainen, dat lijkt ons beiden het mooiste doel”.

Zeg Sebas, hoe zou jij Thomas omschrijven?

Direct, gedreven en gepassioneerd

En jij Thomas? Wat vind jij van Sebas?

Enthousiast, open en ambitieus


Nieuws afbeelding