Nieuws di
19-5
2020

Bidonkratjes en TeamTap dankzij de Club van 100

Al meer dan 30 jaar ondersteunt de Club van 100 kansrijke projecten (voor breedte hockey jeugd) die niet direct binnen de normale verenigingsbegroting van onze hockeyclub MOP passen. Zo heeft de Club van 100 alle breedte C, D en E-teams voorzien van een bidonkratjes en biedt ze een bijdrage aan de jeugdtrainingen en mini-goaltjes en materialen voor de Fjes. De bidons worden héél veel gebruikt. Het vullen van de bidons is vaak nog lastig, zo is gebleken. Toiletten en douches op clubs zijn vaak bezet of onfris.


In deze tijden waarin wij dagelijks geconfronteerd worden met de brosheid van onze gezondheid, onderneemt ook de Club van 100 actie! In vervolg op de bidonkratjes heeft de Club van 100 een schone, eenvoudige en snelle watertap aangelegd op MOP, zodat een kratje met 12 bidons met één druk op de knop  gevuld kan worden. Bedankt Club van 100!

Leden van de Club van 100 betalen jaarlijks € 100,- aan contributie. De projectenaanvragen worden via het bestuur van VMH&CC MOP gedaan. Op de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de Club van 100 wordt vervolgens gezamenlijk vastgesteld welke projecten gesteund gaan worden. Alle leden kunnen hier hun stem laten horen. 
Draag je MOP een warm hart toe en wil je wat extra’s doen voor de club, wordt dan lid van de Club van 100 en stuur een email naar [email protected].


Nieuws afbeelding