Nieuws wo
19-8
2020

NOVO3: Dames MOP gaan ervoor!

Superleuk interview op NOVO3 met Roeland en MosesMOP is enorm blij met de twee nieuwe trainers voor Dames 1: Roeland de Laat en Mozes Lodarmasse. Vanuit hun netwerk werd een vrijwel nieuwe selectie samengesteld en aangevuld met eigen jeugdspeelsters.
Na 4 oefenwedstrijden met winst op Nijmegen en Wageningen en verlies tegen Laren en HDM ging NOVO3 een kijkje nemen op een zonovergoten Ons Buiten en sprak met de beide trainers. Hoe bevalt de nieuwe selectie en wat zijn nog de leerpunten in de komende periode.

Sport op zondag is een live sportprogramma bij NOVO3, dat wekelijks tussen 17 en 18 uur wordt uitgezonden. In dat uur besteden ze aandacht aan het nieuws en de prestaties van alle Vughtse clubs door middel van interviews van trainers, spelers en eigen verslaggevers.  Om half 6 is er wekelijks een reactie van de trainer van MOP Dames 1 over de gespeelde wedstrijd. Ook aan de verrichtingen van MOP Heren 1 wordt regelmatig aandacht besteed. NOVO3 internetradio is te ontvangen op je laptop, smartphone of I-pad. Ga naar NOVO3.nl, klik op de knop luister live.
Nieuws afbeelding