Nieuws vr
2-10
2020

Even voorstellen: Heren 1

Ook Heren 1 wil zich graag even voorstellen aan jullie, hier komen ze dan!

Nummer 1: Max Boesveldt
Onze keeper, Chinese muur en degene die soms na een thuiswedstrijd een ‘taxi’ bestelt. Een jongen met een groot hart waar menig vrouw voor valt, maar soms ook niet. Aangezien we 3 Max’en in dit team hebben wordt onze keeper ook wel Boes genoemd. Jullie hebben hem de afgelopen wedstrijden niet echt in actie zien komen maar ja dat komt omdat Boes ook niet echt veel te doen heeft gehad.

Nummer 4: Justin Kool
Na een jaartje afwezig te zijn geweest is de beste man weer terug op het oude nest. Helaas heeft zijn stage in Antwerpen niet veel aan zijn hockeyspel verbeterd maar hij heeft in ieder geval zichzelf wel gevonden. Justin, ook wel Just, genoemd speelt meestal als back in de achterhoede. Vrij veel aanvallers hebben het lastig om Just te passeren dus dat belooft veel goeds voor het seizoen. 

Nummer 6: Maarten de Ruijter
Voor Maarten wordt dit zijn 2e seizoen bij het mooiste team van Nederland. Hij houdt de Ruijter naam in het team en neemt het stokje over van zijn broer die naar Utrecht is vertrokken. Natuurlijk komt ook deze jongen uit eigen jeugd. Men zegt ook weleens dat onze jeugdopleiding te vergelijken is met die van Ajax. Net als Justin speelt Maarten achterin maar krijgt het soms op zijn heupen, gaat de brommer aan en stoomt hij op richting de cirkel. Tijdens het teamweekend in Malaga was Maarten de tolk, met zijn uitstekende kennis van de ‘Spaanse’ taal.

Nummer 7: Lars Smeets
Jonkie nummer 1, Lars, komt over van A1. Deze jongen lijkt op het eerste gezicht misschien een beetje verlegen maar niets is minder waar hoor. Meestal uitkomend op CAM of LM blijft deze jongen lopen alsof zijn leven ervan af hangt. Af en toe een actie hier en daar, op en naast het veld. Lars heeft niet echt een bijnaam, die moet hij nog verdienen namelijk.

Nummer 8: Berend van Oeijen
Jonkie nummer 2, Berrie, komt ook over van A1. Met zijn magistrale techniek, snelheid binnen en buiten het veld en een uithoudingsvermogen waar je U tegen zegt flext deze meneer vaak op het middenveld, maar heel af en toe is ie ook op de bank te vinden. Vrouwen staan voor hem in de rij omdat hij zo goed kan hockeyen. Niet normaal. 

Nummer 9: Jonathan Eerden
Jonathan, Jonna, Jona Fraser of de kerstman. Een van de vedettes van het team. Een aantal jaar gaat baardmans al mee en gaat maar niet weg. Een echte spits die vaker niet dan wel weet hoe zijn ballen het doel ingaan begint dit seizoen aan zijn 4e jaar in Heren 1. Mooi man. Wil nog weleens naar een Vodka woensdag gaan in Nijmegen en is altijd bij een feestje. Perfect voor ons team dus.

Nummer 10: Bart van Lindenberg
Jonkie nummer 3. Bartje heeft vorig jaar al zijn debuut gemaakt bij ons maar is dit seizoen dus officieel aangesloten bij het vlaggenschip van VMH&CC MOP. Heren 1. Hij zou eigenlijk een tussenjaar nemen en zichzelf gaan zoeken in een land hier ver vandaan maar heeft toch gekozen om zijn hockey carrière een boost te geven. Een belletje van Max Caldas zal niet lang meer duren na de 5 goals van afgelopen weekend. Je kan hier wel uit opmaken dat hij voorin speelt, dat is ook zo. 
 
Nummer 11: Douwe van den Blink
Douwe, de man die vaker overweegt om zijn golf carrière op te pakken dan dat hij wedstrijden speelt, is en blijft een van de sleutelspelers binnen ons team. Is het niet op het veld, dan is het wel in de kleedkamer of na de wedstrijd als er het een en ander opgepakt moet worden. Al kan hij goed golfen, we behouden hem liever op het hockeyveld dan 50 meter verder op de golfbaan. Douwe kan eigenlijk alles. Hij is een soort Arjen Robben. Voorin, middenveld of laatste man? Allemaal geen probleem voor van den Blink junior. Helaas is deze jongen wel van glas dus heeft af en toe wat pijntjes.

Nummer 12: Ruben Garssen
Jonkie nummer 4. Ruben. Na een jaartje JH1 mocht Ruben eindelijk proeven van het echte hockey. Ruben is samen met C en Stressmex verantwoordelijk voor het teamweekend. Wat om eerlijk te zijn best wel leuke weekenden waren de afgelopen jaren. Ruben heeft afgelopen weekend bijna een keeper onthoofd maar verder is het wel een aardige jongen. Hij speelt het liefst als luie spits.

Nummer 14: Jasper Goetzee
Jonkie nummer 5. Jappie komt ook over vanuit de A1. Jappie is de rots in de branding. Met een snelheid waar Usain Bolt ‘u’ tegen zegt is jappie niet te passeren. Behalve in onze eigen cirkel is Jappie ook zo nu en dan te vinden in de aanvallende cirkel na een lange rush. Na de eerste en tweede helft te hebben gedomineerd, domineert Jappie ook zelfs de derde helft. Een teamgenoot om van te dromen.

Nummer 16: Olivier van de Mortel
Voor Olivier (O) is het alweer zijn tweede jaar in Heren 1. Olivier is linksvoor te vinden. Hier schudt hij ieder verdediger af met zijn lange sprints. Hier blijft hij dan ook vaak nog een babbel met de scheids voeren. Vorig jaar is Olivier als topscoorder geëindigd, kijken of hem dat dit jaar weer lukt.

Nummer 17: Floris Verhagen
Ook voor Floris (V) is dit zijn tweede jaar in Heren 1. Floris houdt erg van zijn eigen bed. Daar blijft hij dan ook graag liggen als de rest op de club is. In het veld is Floris rechts achterin te vinden. Hier geeft hij de bal graag een beuk de cirkel in. Net zo graag geeft Floris zijn tegenstander een beuk.

Nummer 18: Joppe van de Blink
Deze veteraan is dit jaar wederom de aanvoerder. Na ons vorig jaar bijna naar de promotie te hebben geleid gaat hij het dit jaar weer proberen. Joppe is in het veld achterin te vinden echter begint leeftijd ook een rol te spelen en is Jop zo nu en dan langs de lijn te vinden.

Nummer 19: Max Gosens
Max ook wel stressmex genoemd zit al een aantal jaren in Heren 1. Max is verantwoordelijke voor (on)vergetelijke teamweekenden. Max is een van onze vele spitsen. Na de bal soms te verliezen, verliest max na de wedstrijd nog wel eens van het glas.

Nummer 33: Max Arnouts
Jonkie nummer 6. De derde max van het team, ook wel Warnouts genoemd. Warnouts komt graag uit de voeten op de flanken van het middenveld. Soms moet Warnouts de back posities invullen als de conditie het van de mannen achterin begeeft. Warnouts is een echte kilometervreter.

Nummer 34: Christiaan Smits van Ooijen
Chris is te vinden op het middenveld en wordt wel eens de Messi van de lage landen genoemd. Iedere verdediger is bang en houdt de benen gesloten, voor eigen best wil. 

Nummer 69: Mart Smulders
Marthaaaa gaat beginnen aan zijn tweede jaar bij MOP. Binnen de lijnen is Martha te vinden in de spits. Als je Marthaa buiten het veld zoekt dan is hij te vinden in de gym. Mocht je hem daar niet vinden, neem dan een kijkje bij feestcafé Lalala waar hij een heerlijke gouden rakker voor je tapt.

Nummer 88: Bobby Sips
Bobsaus, Bobby of Bob. Strafcornerkanon waar je u tegen zegt en een scoop die letterlijk van cirkel naar cirkel komt. Vriendjes zijn bang voor Bobby. Hè Bobsaus ;). Bobby wil heel graag in de spits maar is meestal achterin te vinden. 

Nummer 99: Sewi Houben
Seppa is onze allrounder. Seppa is zowel onze rechtsachter en onze tweede keeper. Seppa heeft al zijn officiële keepers debuut gemaakt en wordt elke week beter. Daarnaast heeft Seppa een mooie verzameling opgebouwd in de derde helft.

Nieuws afbeelding