Nieuws do
1-4
2021

Opzeggen MOP-lidmaatschap vóór 1 mei en aanmelden nieuwe leden

Beste (ouders van) MOP-leden,

Vanaf woensdag 31 maart mag er op MOP ’s avonds gelukkig een uurtje langer doorgetraind worden. Maar daarnaast zijn er helaas nog geen verdere versoepelingen aangekondigd.

Veel hockeyers en verenigingen geven aan nog graag competitie te willen spelen. Op die manier krijgen we weer meer reuring op de club en kunnen we het verenigingsleven weer opstarten. En hoewel het passen en meten wordt, zijn er op dit moment nog voldoende weekenddagen beschikbaar om daar invulling aan te geven. Daarom is de KNHB en MOP er nog altijd alles aan gelegen om, zodra dit door de overheid wordt toegestaan, wedstrijden te organiseren.

Op 13 april bericht de overheid nader over het al dan niet verlengen van (een deel van) de bestaande maatregelen. De hockeybond wacht dat moment af alvorens keuzes te maken voor onze sport. We houden je graag op de hoogte via onze website www.hcmop.nl en via de app.

AANMELDEN VOOR HC MOP

Zin om komend seizoen (weer) te gaan hockeyen? Familieleden, vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes, vinden jullie het leuk om ook te komen spelen? Geef je dan nu op voor het nieuwe seizoen!

Inschrijven voor senioren, trimhockey en G-hockey (aangepast hockey) is het gehele jaar mogelijk.

MAAK KENNIS MET HOCKEY – F-jes 6 & 7 jaar

Lekker een uur trainen op vrijdagmiddag, leuke activiteiten en veel plezier!

1e jaars F-jes: als je naar groep 3 gaat en op 31-12 zes jaar of ouder bent. Aanmelden voor 1 juli a.s.

2e jaars F-jes: op zaterdagochtend speel je ook mee in de 3 tegen 3 competitie. Aanmelden voor 1 mei a.s.

Mail naar de [email protected] om een proeftraining te doen op vrijdag 23 april of vrijdag 21 mei van 16.15-17.15 uur. Kom je ook? Vinden we leuk!

Als je je aanmeldt voor bovengenoemde data als nieuw F-je/junior lid, krijg je GRATIS een vette hockeystick van onze sponsor The Indian Maharadja. Je ontvangt de stick op de 1e training begin september 2021. Klik hier voor meer info.

MAAK KENNIS MET HOCKEY - Kabouterhockey 3,5 tot 6 jaar

Speciaal voor de allerkleinsten organiseert MOP in samenwerking met Hockey Werkt deze unieke trainingen. Kinderen ontdekken tijdens de trainingen op een speelse manier hun hockeytalent en maken samen met leeftijdsgenootjes veel plezier. Dit alles onder begeleiding van een professionele trainer. Schrijf je zoon/dochter, met een vriendje of vriendinnetje, direct in voor het nieuwe seizoen van Kabouterhockey via HockeyWerkt.

Hallo eindexamenkandidaat (18-jarige)

Ben je er nog niet uit wat je volgend jaar gaat doen? Studie, stad, tussenjaar? Maar één ding weet je zeker, op MOP kun je altijd terecht. Heb jij zin om komend seizoen te blijven hockeyen bij een Jong Heren of een Jong Dames team? Iedere vrijdagavond training om het weekend goed te beginnen. Na afloop dan een welverdiende versnapering tijdens het ‘happy hour’ met H1 en D1. En op zondag knallen op het veld. Kortom lijkt je dat wat of bedenk je samen met een groep dat dit wellicht super chill is, stuur dan even een mailtje naar Bodielle Nooitgedagt: [email protected]. De kosten voor een jong senioren lidmaatschap bedragen € 195 per seizoen.

Trimhockey 25+

En voor de ouders: wanneer begin jij (weer) met hockey? Met trimhockey bieden we jou (vanaf 25 jaar) hockey aan op dinsdag- en woensdagavond en/of op zondagochtend met gezelligheid na afloop. Nieuwsgierig? Maak dan vrijblijvend een keer kennis met Trimhockey op MOP gevolgd door een gezellige borrel met bitterbal. Klik hier voor meer informatie. Meld je aan voor een proefavond via [email protected].

Hoe kan ik inschrijven?

De inschrijfperiode voor de jeugd is tot uiterlijk 1 mei 2021. Uitzondering zijn kinderen die beginnen in groep 3. Deze kinderen kunnen zich nog aanmelden tot 1 juli 2021.

HC MOP heeft verschillende soorten lidmaatschappen, neem hiereens een kijkje en/of schrijf je hiermeteen in. Wil je een keer meedoen aan een proeftraining? Stuur dan een email naar: [email protected].

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP HC MOP

Verhuizen, studeren of een andere reden om te stoppen met hockey? Vergeet dan niet tijdig en schriftelijk je lidmaatschap op te zeggen:

• vóór 1 mei 2021 voor jeugdleden.

• vóór 1 juli 2021 voor seniorleden, 2e jaars A-leden en eindexamenkandidaten.

Let op! Als vóór deze data niet is opgezegd, ongeacht welke reden, wordt het lidmaatschap met een jaar verlengd. Dat betekent: 100% van de contributie betalen voor het volgende seizoen!

Hoe kan ik opzeggen?

Opzeggen kan uitsluitend door (bij voorkeur) een email te sturen naar [email protected] of een brief naar VMH&CC MOP, Postbus 2062, 5260 CB Vught. Vermeld daarin je naam, team, adres, e-mailadres, geboortedatum en de reden van opzegging. Vervolgens stuurt het secretariaat per email een bevestiging van de opzegging, welke bindend is voor beide partijen. Geen bevestiging ontvangen betekent dat er geen opzegging is ontvangen. Kijk hiervoor meer informatie.

We hopen dat je met veel plezier op je hockeytijd bij MOP terugkijkt!!

Voor nu wens ik iedereen namens het bestuur een goede gezondheid voor jezelf en je dierbaren.

Met sportieve groeten,

Namens het bestuur,

Daan Schalken

Secretaris VMH&CC MOP


Nieuws afbeelding