Nieuws wo
1-9
2021

Actief meedenken en adviseren over het financiële beleid van MOP?

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Als penningmeester van VMH&CC MOP is mijn eerste verantwoordelijkheid om er voor zorgen dat onze vereniging financieel gezond is en blijft. Maar daarnaast wil ik realiseren dat we met onze financiële middelen zoveel mogelijk hockey beleving aan onze leden kunnen bieden, van Kabouter tot Veteraan. Dat betekent niet alleen goede trainingen, faciliteiten en een mooie accommodatie, maar ook plezier en gezelligheid.

Ook vind ik het belangrijk om te onderzoeken hoe we als vereniging concrete stappen kunnen maken op het gebied van duurzaamheid. Daar is in het verleden al zeker over gesproken en er zijn goede ideeën. Als penningmeester heb ik de persoonlijke ambitie om ook de middelen aan te kunnen trekken om onze plannen op het gebied van duurzaamheid te realiseren. Zodra we de overdracht van het recht van opstal naar de Vereniging hebben geregeld dan wordt dit zeker één van de prioriteiten voor onze vereniging.

Als penningmeester ben ik dan ook op zoek naar leden en ouders/verzorgers van leden die mij willen helpen in het realiseren van deze financiële missie voor MOP.

Wil jij actief meedenken en adviseren over het financiële beleid van MOP? Vind je het interessant om deel te nemen in specifieke projecten met financiële gevolgen voor MOP?

Heb je een financiële, fiscale of andere relevante achtergrond? Meld je dan nu aan voor de nieuwe financiële commissie! Stuur een mail naar [email protected] met een korte achtergrond en motivatie. Ik nodig je graag uit voor een kennismaking.

Met sportieve groet,
Mike de Beer
Penningmeester 
Nieuws afbeelding