Nieuws vr
10-9
2021

MOP vacatures, help jij ook?

MOP VACATURES: VELE HANDEN maken licht en gezellig werk

Beste (ouders van) leden,

Vrijwilligers zijn altijd welkom, want MOP zijn we samen!
MOP is een prachtige vereniging, daar zijn we trots op! Onze club maken we met elkaar, vóór de leden en dóór de leden. Als we niet allemaal ons steentje bijdragen, wordt het een onpersoonlijke en saaie boel en zou, om te realiseren wat we nu hebben, de contributie torenhoog zijn. 

Gelukkig draait MOP op wel 200 vrijwilligers! Van leden en ouders die een rol hebben in de kas-, wedstrijd- of jeugdcommissie tot vrijwilligers die actief zijn als coach, webmaster of eventorganisator. Bijdragen aan het hockeyplezier en het verenigingsleven brengt jou een gezellig netwerk, waarbinnen vaak vriendschappen ontstaan! 

Voor sommige functies is hockeyervaring handig, maar vaak is juist enthousiasme, inzet en soms ervaring gevraagd op andere (vak)gebieden, zoals communicatie of organisatie. Wacht niet tot je gevraagd wordt, maar meld je vooral aan als je iets wil doen of een passende functie ziet.

Geïnteresseerd om een handje te helpen? Bij een langdurige of korte kleine klus? Iets binnen je werkexpertise of met je bedrijf? Of geïnteresseerd in een van onderstaande vacatures?
Bel of app met Bodielle Nooitgedagt, bestuurslid vrijwilligers MOP: 06-51 38 23 09 of mail naar [email protected].

 
DE VACATURES VAN DIT MOMENT:

Zaterdagochtend barcommissie
Voor aanvulling in dit gezellige clubje zijn we op zoek naar ouders die willen helpen achter de bar! Ben jij goed in ‘op het knopje drukken’ voor een kopje koffie of een fantastische cappuccino? Dan zijn we op zoek naar jou! Vooral leuk voor ouders uit de C- en D-jeugd. 
Benodigde kennis: geen
Tijdsbesteding: 4 zaterdagochtenden veldseizoen 2021-2022 (sept t/m nov en maart t/m juni) van 8.30 – 12.00 uur 

Wedstrijdsecretariaat
Ben jij onze toekomstige puzzelaar op het wedstrijdsecretariaat? Het wedstrijdsecretariaat is op zoek naar ondersteuning. Samen aan de slag om de wedstrijdplanning strak in elkaar te zetten. Rekening houdend met de voorwaarden en regelgeving vanuit de KNHB. Je doet dit samen met de voorzitter van het wedstrijdsecretariaat. Planning af, dan managen jullie enkele uitzonderingen. Als team werk je nauw samen met de scheidsrechterscommissie. We garanderen je een gezellige commissie, samenwerken én een goede inwerkperiode.
Benodigde kennis: geen
Tijdsbesteding:
- 4 dagdelen veldseizoen 2021-2022 (sept t/m nov en maart t/m juni) voor wedstrijdplanning komend kwartaal 
- Wekelijks terugkomende zaken, zoals gele/rode kaarten: 1 uur per week

Actief meedenken en adviseren in de nieuwe financiële commissie 
Mike de Beer: "Als penningmeester is mijn eerste verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze vereniging financieel gezond is en blijft. Daarnaast wil ik realiseren dat we met onze financiële middelen zoveel mogelijk hockeybeleving aan onze leden kunnen bieden, van Kabouter tot Veteraan. Dat betekent niet alleen goede trainingen, faciliteiten en een mooie accommodatie, maar ook plezier en gezelligheid. Ook het realiseren van plannen op het gebied van duurzaamheid behoort tot onze ambitie”. Wil jij actief meedenken en adviseren over het financiële beleid van MOP? Vind je het interessant om deel te nemen in specifieke projecten met financiële gevolgen voor MOP? Heb je een financiële, fiscale of andere relevante achtergrond? Stuur een mail naar [email protected]
Benodigde kennis: financiële, fiscale of andere relevante achtergrond
Tijdsbesteding: samen te bepalen

Social media reporters
Word jij een van onze social media reporters? Ben jij actief op TikTok, Facebook of Instagram en ben jij groot fan van onze mooie club? Zou je (samen met een vriend/vriendin) willen meehelpen om social mediaberichten voor een van de clubaccounts te maken? Dan zijn we op zoek naar jou (jeugdleden en ouders).
Benodigde kennis: basiskennis TikTok, Facebook of Instagram 
Tijdsbesteding: 10 minuten per week vanuit huis, in je eigen tijd in te delen

Gevraagd Coördinator Zaalhockey Breedte
Passie voor zaalhockey en kan je organiseren en plannen? Dan is dit de ideale vrijwilligersrol voor jou. Samen met hockeyclubs uit de regio (Oss, Den Bosch, Rosmalen, etc.) wordt ieder jaar met veel succes een zaalhockey jeugdcompetitie georganiseerd. Er doen ongeveer 100 A t/m D teams mee, MOP meestal met 16-20 teams. Je werkt nauw samen met de zaalhockeycommissie voor de selectieteams. Gezelligheid en samenwerken gegarandeerd.
Benodigde kennis: geen. Je krijgt een gedegen overdracht en inwerkperiode (en met raad en daad bijgestaan)
Tijdsbesteding: sept/okt/nov 2 uur per maand, dec/jan/febr. 2 uur per week
 
MOP in Beweging! Urban Hockey in de wijk, 3-4 vrijwilligers gevraagd
Met MOP in Beweging hoopt MOP een rol te gaan spelen bij het terugdringen van o.a. eenzaamheid in de wijk, meer beweging voor jongeren en ouderen, hen meer plezier laten beleven door samen te genieten van spel en beweging. Hiermee willen we van onze club een inclusieve, maatschappelijk betrokken sportvereniging maken, door het clubhuis en onze velden buiten trainings- en competitiemomenten toegankelijk en laagdrempelig te maken voor een bredere doelgroep. Voor iedereen die houdt van buiten spelen en sporten, maar daartoe misschien niet de middelen of mogelijkheden heeft. We beginnen laagdrempelig met pilots op sportveldjes in de wijk, met Urban Hockey voor kinderen. Klik hier voor meer info.
Benodigde kennis: jouw ‘bijdrage’ is goud waard: kleine groep kids "hockeytruukjes” leren en bezig zijn
Tijdsbesteding: 1 tot 1,5 uur hulp tijdens pilot Urban Hockey voor kids in de wijk, op donderdagmiddag 7, 14 en 21 oktober, met behulp van MOVE-Vught. Twee vrijwilligers per middag. Opgeven kan bij: Annemarie van Dorp (06-53 161 477)

Meld je nu aan via: [email protected]. We kunnen het tenslotte niet alleen!
Nieuws afbeelding