Nieuws ma
22-11
2021

Zaalhockey trainingsschema topteams en E8-tallen bekend

Zoals eerder gecommuniceerd heeft de KNHB er het volste vertrouwen in dat de zaalcompetitie kan worden gestart vanaf 5 december. De KNHB heeft het competitieschema helaas nog niet gepubliceerd, maar de verwachting is dat dit in de komende dagen alsnog zal gebeuren.

Voor de MOP-topteams en voor de E8-tallen is de puzzel van het trainingsschema gelegd (zie bijgaand). Het trainingsschema gaat in vanaf maandag 6 december. Voor de teams die op 4 december al geen veldwedstrijd meer spelen en om die reden al een week eerder de zaal in willen: meld je even bij de zaalcommissie ([email protected]). Dan kunnen we kijken hoe we eea kunnen organiseren (denk aan trainingen voor andere teams).

Kijk svp ook goed naar de extra informatie die in het trainingsschema is opgenomen. 

Voor de HIBC-competitie (de onderlinge competitie voor breedteteams met Den Bosch, Rosmalen, Oss, Grave en Millen) en trainingen verwijzen we naar de e-mail van de jeugdcommissie van 12 november jl. Dat wedstrijdschema en het trainingsschema voor de breedte teams die zich bij de jeugdcommissie en de zaalcommissie hebben gemeld, zal na 25 november beschikbaar komen. 

Met sportieve groet,

Zaalhockeycommissie MOP

Nieuws afbeelding Bijlage