Nieuws do
22-9
2022

Ben jij onze nieuwe verenigingsmanager?

Al bijna 100 jaar bestaat de Vughtse Mixed Hockey & Cricket Club MOP. Door middel van hockey, plezier en gezelligheid voorziet MOP (Maakt Onderling Plezier) in de sportieve, sociale en maatschappelijke behoeften van haar leden en oud-leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren en van haar maatschappelijke omgeving.

De vacature als verenigingsmanager staat open. 

Kun jij gemakkelijk schakelen tussen een grote diversiteit aan vraagstukken, beschik je over sociale- en communicatieve vaardigheden. Ben je een handige planner (en/of houd je van overzicht) vind je het fijn om met verschillende mensen samen te werken. Ben je met regelmaat ‘hands-on’, heb je affiniteit met MOP en/of hockey, dan zijn we op zoek naar JOU!

Als verenigingsmanager werk je nauw samen met het bestuur en in de uitvoering met de verschillende leden van de commissies. Allemaal vrijwilligers, met wie we samen de club ondersteunen. Met ingang van seizoen 2022/2023 wordt het nieuwe jeugdplan geïmplementeerd. Een ambitieus plan waar de jeugdopleiding een belangrijk onderdeel is en waar we met z’n allen ons steentje aan bijdragen. Als verenigingsmanager maak je deel uit van de technische staf op deze manier heb je direct invloed om de ambities waar te maken. 

De verenigingsmanager is verantwoordelijk voor:

  1. Het gebruik van de accommodatie van MOP
  2. De operationele vertaalslag van hockeyen op MOP, en dat betekent:
  3. De planning van de trainingen
  4. De planning van de trainers
  5. De planning van de velden en daarmee dus ook de planning van oefenwedstrijden

De verenigingsmanager is een betaalde functie (een van de weinigen op MOP) Werken als verenigingsmanager beslaat gemiddeld 10 uur per week op jaarbasis.

Ben je geïnteresseerd en heb je vragen dan kun je bellen naar:

Bodielle Nooitgedagt 06-51382309

Solliciteren kan direct via:

[email protected]

 

Nieuws afbeelding