Nieuws ma
19-9
2022

Aftellen naar 100 jaar MOP

Nu het competitiehockey van start is gegaan is ook het aftellen naar het eeuwfeest van MOP daadwerkelijk begonnen. Vóór het oefenveldje en tussen veld 2 en 3 zijn onlangs nieuwe doeken opgehangen waarop levensgroot het jubileumlogo met de tekst MOP 100 jaar zichtbaar is. Ook zullen er langs het Karel Hertzbergerlaantje - de weg naar het clubhuis – regelmatig beachvlaggen te zien zijn die MOP-leden en bezoekers fijntjes wijzen op onze naderende honderdste verjaardag, op 6 oktober 2023.

Creating memories

Op het jubileumlogo staat de tekst MOP - creating memories (McM). Dat is het thema rond het eeuwfeest. Of je nu slechts een paar jaar lid bent geweest of al je hele leven op de club rondloopt: iedereen heeft zijn eigen herinneringen aan MOP. Dat is wat ons onderling verbindt. En het mooie aan herinneringen? Ze ontstaan waar je bij staat. En je houdt ze voor de rest van je leven. De honderdste verjaardag van MOP en alle festiviteiten daaromheen mogen dan tijdelijk zijn, de herinnering is blijvend.


Feestweekend

Achter de schermen is de lustrumcommissie van MOP druk met de voorbereidingen voor een geweldig feestweekend op 1, 2 en 3 september. In dat weekend komen alle MOP-leden, jong en oud, en ereleden aan hun trekken. Meer nieuws over het programma en alle andere activiteiten rond het naderende jubileum vind je op www.100jaarmop.nl. Op Instagram kun je een apart MOP-kanaal volgen met nieuws en feitjes over 100 jaar MOP: 

 https://www.instagram.com/hcmoplustrum100/ 

Nieuws afbeelding