Nieuws vr
8-3
2024

Gezocht! Enthousiaste Penningmeester die MOP financieel verder helpt

 

Beste leden en ouders van leden van MOP,

Met de aankomende ALV van juni 2024 zit mijn bestuursperiode van 3 jaar als penningmeester van MOP er al weer op. De tijd lijkt wel gevlogen!

Met veel plezier heb ik – samen met de financiële commissie en het bestuur – gewerkt aan allerlei zaken die onze mooie vereniging financieel en sportief verder hebben geholpen. Ik ben trots op de gerealiseerde overdracht van het clubhuis aan MOP, de nieuwe organisatie- en financieringsstructuur en de vervanging van veld 4, maar ook op de stappen op het gebied van duurzaamheid met de investering in LED verlichting van de velden. Ik ben blij te kunnen zeggen dat onze vereniging financieel gezond en klaar voor de toekomst is.

Nu is het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe, enthousiaste penningmeester die MOP financieel verder helpt. Als penningmeester stuur en bewaak je de financiële gezondheid van de vereniging, en ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, begroting en de jaarrekening van MOP. Je brengt hierover jaarlijks verslag uit aan de Algemene Ledenvergadering. Samen met het bestuur ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de vereniging en neem je deel aan belangrijke projecten zoals Padel op MOP en de herinrichting van de accommodatie. Je trekt hierbij op met de leden van de financiële commissie en de accountant, die de penningmeester ondersteunen in de rol.

Als penningmeester van MOP heb je ruime ervaring met financiën en een eigen visie op de sportieve en financiële toekomst van de vereniging. Daarnaast ben je een echte teamspeler en communicatief sterk.

Ben jij enthousiast om deze uitdaging op te pakken of heb je verdere vragen, stuur dan een mail naar [email protected] voor nadere informatie of een kennismakingsgesprek.

 

Mike de Beer

Penningmeester VMH & CC MOP

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws