Nieuws di
2-4
2024

Opzeggen MOP-lidmaatschap vóór 1 mei en aanmelden nieuwe leden

AANMELDEN VOOR HC MOP
Zin om komend seizoen (weer) te gaan hockeyen? Familieleden, vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes, vinden jullie het leuk om ook te komen spelen? Geef je dan nu op voor het nieuwe seizoen!
Inschrijven voor senioren, trimhockey en G-hockey (aangepast hockey) is het gehele jaar mogelijk.

Hoe kan ik inschrijven?
De inschrijfperiode voor de jeugd is tot uiterlijk 1 mei. Uitzondering zijn kinderen die beginnen in groep 3. Deze kinderen kunnen zich nog aanmelden tot 1 juli. 
HC MOP heeft verschillende soorten lidmaatschappen, neem hier eens een kijkje en/of schrijf je hier meteen in. Wil je een keer meedoen aan een proeftraining? Stuur dan een email naar: [email protected].

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP HC MOP
Verhuizen, studeren of een andere reden om te stoppen met hockey? Vergeet dan niet tijdig en schriftelijk je lidmaatschap op te zeggen:  
• vóór 1 mei voor alle jeugdleden.
• vóór 1 juli voor seniorleden.

Let op 1: Voor 2e jaars A-leden en eindexamenkandidaten geldt ook een deadline van opzeggen vóór 1 mei, echter mocht je (onverhoopt) zakken voor je examen en toch willen blijven hockeyen, dan is er uiteraard plek voor jou komend jaar.

Let op 2: Als vóór deze data niet is opgezegd, ongeacht welke reden, wordt het lidmaatschap met een jaar verlengd. Dat betekent: 100% van de contributie betalen voor het volgende seizoen!

Hoe kan ik opzeggen?
Opzeggen kan uitsluitend door een email te sturen naar [email protected]. Vermeld daarin je naam, team, adres, e-mailadres, geboortedatum en de reden van opzegging. Vervolgens stuurt het secretariaat per email een bevestiging van de opzegging, welke bindend is voor beide partijen. Geen bevestiging ontvangen betekent dat er geen opzegging is ontvangen. Kijk hier voor meer informatie.
We hopen dat je met veel plezier op je hockeytijd bij MOP terugkijkt!!

Voor nu wens ik iedereen namens het bestuur een goede gezondheid voor jezelf en je dierbaren. 

Met sportieve groeten,
Namens het bestuur,

Robert-Jan t'Sas
Secretaris VMH&CC  MOP
Nieuws afbeelding