Nieuws zo
12-5
2024

INSCHRIJVING OPEN BUURMAN EN BUURMAN TOURNOOI

Beste MOP-leden en ouders/verzorgers van MOP-leden,


Het stratentoernooi is alweer bijna daar, het jaarlijks terugkerende toernooi waar straten/buurten en wijken kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Een evenement waar jong en oud samenkomt, waar plezier en fanatisme hand in hand gaan en waar er met jouw straat op verschillende vlakken enorm gepresteerd kan worden. 


*Het Buurman en Buurman stratentoernooi 2024* vindt dit jaar plaats op *zondag 30 juni!* 


Graag willen we het succes van vorig jaar dunnetjes overdoen, want was het een feest om al die Vughtse straten, wijken en buurtjes met elkaar in de weer te zien! Nog afgezien van de heerlijke taarten die werden aangeleverd.. 


Net zoals vorig jaar kunnen de teams bestaan ​​uit minimaal 12 en maximaal 18 spelers, is het fijn als er jeugd en senioren in de teams aanwezig zijn, waarbij voor de jeugd er competitie gespeeld moet worden. Senioren dienen enige hockeyervaring te hebben. 

Voor de jonge kindjes aanwezig is er entertainment georganiseerd in de vorm van een springkussen, spelletjes, lekkernijen en natuurlijk kunnen de kinderen zich oneindig vermaken op het terrein zelf. Het kleine veldje zal open blijven, zodat de kleintjes ook hun stick kunnen meenemen.


Vanaf nu start de *inschrijving* van het Buurman en Buurman stratentoernooi. Dus schrijf je in met je dreamteam via deze link want wie wil nou niet de Taalstraat van hun titel beroven?? 

 

We hopen jullie op *zondag 30 juni* in grote getale te mogen ontvangen! 

Straat, buurt of wijk, een ieder is welkom. Wij kijken er naar uit! 


Hartelijke groet,

Heleen, Paulus, Robin, Ton, Ton en Renske


Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws