Nieuws ma
1-7
2024

ZOMERKAMPEN

Zomerkampen - schrijf je nu in


De zomer staat weer voor de deur. Dat betekent dat we weer een mooi aanbod aan kampen hebben. Hieronder vind je het op een rijtje:


8-10 juli Sportways 


Heb jij nog geen plannen voor een hockeykamp in de zomervakantie?! Wacht dan niet te lang, want de zomervakantie staat bijna voor de deur! SportWays staat samen met een tophockeyer uit de Hoofdklasse klaar om aan jouw technieken te werken én om jou zijn skills te leren. Jelle Galema komt deze zomer bij ons langs. Dit wil je dus niet missen!


Wie is Jelle Galema?
Jelle is spits van Oranje-Rood Heren 1. Hij kan als geen ander een minimale kans omzetten in een doelpunt. Of het nu een tip-in is vlak voor de keeper, of een schot vanaf de rand van de cirkel, deze goalgetter is van alle markten thuis. Hij heeft dan ook jarenlang zijn kwaliteiten laten zien in het Nederlands Elftal, met als een van zijn hoogtepunten een zilveren medaille op het WK in 2014.

Het hockeykamp is van 8 t/m 10 juli. Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan hier snel aan! 


8-10 juli Hockey Werkt


Plezier, aandacht en ontwikkeling staat voorop bij het kamp van Hockey Werkt, je kan je nu via deze link inschrijven5-7 augustus ON FIRE


Veel persoonlijke aandacht On fire staat voor moderne trainingsmethode, differentieel trainen, leren door variatie. Alle trainingen zijn ontwikkeld volgens de filosofie van Raoul Ehren (voormalig coach dames 1 Den Bosch en huidig bondscoach België dames) en Sjoerd Marijne (oud bondscoach Nederlandse dames en India dames).


Je kan je hier inschrijven 


15 en 16 augustus MOPTOPPER day camps


Wil je de laatste dagen van onze zomervakantie je hockey skills nog een upgrade geven, dat kan op het MOP TOPPER day kamp onder leiding van Soledad Villiar. Heel veel nieuwe tricks, fun en lekker sporten met je vrienden. Je kan je nu hier inschrijven. Kosten: 75 euro per dag.


Tot snel tot op MOP ❤️🤍💚 

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws