Nieuws wo
24-11
2021

Mogelijkheid om in de winter door te trainen op het veld

Het bestuur heeft van een aantal teams de vraag gekregen om in de winter door te kunnen trainen op de velden van MOP. Vorig jaar hebben we dat eenmalig, kosteloos en belangeloos aangeboden aan onze leden, om in coronatijd fit te blijven. 

De begroting die we maken is gebaseerd op een herfst- en voorjaarsseizoen. Het winterseizoen stond altijd in het teken van de zaal of uitrusten. Daar is verandering ingekomen door de zachte winters en de corona-periode (zaalhockey was vorig jaar afgelast).

Het beschikbaar stellen van de velden in de winter brengt kosten met zich mee (elektriciteit en afschrijving van de velden) en tijd (openen/sluiten complex, controle velden). 

We stellen graag de velden in de winter beschikbaar om het hockeyplezier te continueren. Het aanbod ziet er als volgt uit:
• 10 trainingen van 1,5 uur op een heel veld (het seizoen bestaat uit ong. 13 weken, we houden rekening met uitval in verband met de weersomstandigheden)
• Er is geen trainer inbegrepen
• Kosten € 500,00 per team (kosten worden bij aanvoerder/manager/coach geïnd)
• Aanmelden kan bij verenigingsmanager Mascha van Son ([email protected]
• In onderling overleg wordt het winterschema gemaakt.

We hopen jullie hiermee een passend aanbod te doen en wensen jullie een mooi winterseizoen op het veld of in de zaal toe.

Het Bestuur 

Nieuws afbeelding