Nieuws ma
28-11
2022

Nieuwe gezichten op MOP: Wouter Egberts en Rolf Diederen van TotalFysio

Lekker, verantwoord en zonder pijntjes sporten: dat willen we toch allemaal? Binnenkort kun je dankzij een nieuwe samenwerking tussen MOP en Wouter en Rolf van TotalFysio werken aan een optimale sportbeleving. Deze fysiotherapeuten zullen komende seizoenshelft vaak op MOP te vinden zijn om onze leden te gaan helpen. 

TotalFysio waar kennen we dat ook alweer van?
"Je hebt ons wellicht wel eens gezien in onze Vestiging in HealthCity Vught, hier is namelijk onze praktijk te vinden. Onze aanpak kenmerkt zich door onze filosofie: waar andere fysiotherapeuten naar de pijn kijken, kijken wij naar het totaalplaatje. Naar lichaam én geest. Vanuit dat uitgangspunt helpen we sporters klachtenvrij sporten.”

Wat hebben jullie zelf met de hockeysport?
Wouter: "Ik ben opgegroeid in een hockeyfamilie en op het hockeyveld. Sinds dit seizoen ben ik na een kleine pauze van elf jaar weer begonnen bij Were Di in Tilburg. Hier speelde ik vroeger ook en heb daar altijd met veel plezier op het veld gestaan. Op dit moment spelen we Reserve Overgangsklasse en staan we op een mooie eerste plaats.”
Rolf: "Hockey is mijn uit de hand gelopen hobby en beslaat met veel plezier de helft van mijn dagelijks leven. Dit is mijn 2e seizoen bij het ambitieuze NMHC Nijmegen, waar we voor promotie naar de Hoofdklasse willen gaan. Met de winterstop in zicht staan we er nu goed voor op de 1e plek. In het verleden heb ik mooie avonturen mogen beleven op hockeyvelden in binnen- en buitenland, waaronder bij Jong Oranje en in de Spaanse Hoofdklasse.”

Hoe zijn jullie bij MOP terechtgekomen?
"De praktijklocatie van TotalFysio binnen HealthCity ligt om de hoek bij MOP. We hebben dan ook al meer dan 10 jaar vele spelers van MOP mogen helpen. Bovendien traint MOP dames 1 elke woensdag bij Healthcity, die we daarbij vaak helpen. In 2021 kregen we de vraag of we niet ook iets voor de rest van de club konden betekenen. Dat lijkt ons een mooie uitdaging om met onze kennis van lichaam en beweging de hockeyers van MOP te helpen.”

Waarvoor kunnen de leden straks bij jullie terecht?
"Wij hebben de overtuiging dat in het sporten niets je zou moeten belemmeren. Je moet kunnen doen wat je wilt en wat je fijn vindt. Hiervoor moet je zelf de controle krijgen over je lichaam: ‘het stuur in eigen hand nemen’.  Het is daarvoor belangrijk om te weten wanneer je gas kan/moet geven en te weten wanneer het wellicht handig is om even op de rem te trappen. Je kent het wel van de navigatie. Linksaf is sneller, rechtsaf is duurzamer. Die duurzame route willen we je laten rijden. Zodat je niet afhankelijk wordt van een therapeut, maar je eigen potentie optimaal kunt benutten. Totaal onbegrensd bewegen noemen we dat.  Op het hockeyveld in dit geval.”

Tot slot? 
"We weten dat MOP een ambitieuze en ook een sfeervolle, gezellige vereniging is. Een vereniging waar plezier bovenaan staat. We kijken er erg naar uit om hieraan deel te nemen en er onze steen aan bij te dragen!”
Meer weten? Kijk op www.Totalfysio.nl  Nieuws afbeelding

Hoofdsponsoren