terug naar vorige scherm
7-9
Blaashal MOP - we rekenen op jullie steun!

Zoals jullie weten heeft hockeyclub MOP de intentie om een blaashal aan te schaffen. Door de aanschaf van een blaashal kunnen we alle jeugdleden laten deelnemen aan de zaalhockeycompetitie van de KNHB en kunnen alle zaalhockeytrainingen op eigen terrein plaatsvinden. Op deze manier is de club ook in de wintermaanden gewoon open en gaan we allemaal op MOP zaalhockeyen!

Wat is eigenlijk een blaashal?
Wij horen van veel mensen langs de lijn nog steeds de reactie "wat is eigenlijk een blaashal?”. Dit is een opblaashal die tijdelijk over ons bestaande veld (veld 2) heen gezet wordt, waar een ondervloer in komt waardoor we 2 volwaardige zaalhockeyvelden met tribunes kunnen realiseren. Hoe dit er dan uit komt te zien, kun je zien in het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=MT8nb8ubnq8

Financiering
De financiering van de blaashal willen we gedeeltelijk laten verlopen via een lening van de (ouders van) leden en andere aan MOP gelieerde enthousiastelingen. Op www.obligatieplan.nl/hcmop kun je precies zien hoe die lening is gestructureerd en waarom deze manier van financieren voor MOP zo voordelig is.
WE REKENEN OP JULLIE STEUN.

 
 


Vrijwilligers gevraagd

Andere clubs
Clubprestaties
overall greengeelred
week greengeelred

overall: 0% |week: %

Nu online 121
Aantal leden 1082
Email bereik 100,0%
SMS bereik 68,2%