Clubinfo Tenue en webshop


Het officiële VMH&CC MOP clubtenue  

MOP hecht er grote waarde aan dat teams uniformiteit en professionaliteit uitstralen in onze clubkleding.
Het MOP club tenue is voor alle competitie spelende hockeyers verplicht en bestaat uit:  

Thuistenue
Shirt
Voor de spelers een wit wedstrijdshirt en voor de keepers een zwart wedstrijdshirt van onze sponsor The Indian Maharadja met: 
- ABN AMRO logo op de buik
- MOP logo links op de borst
- The Indian Maharadja logo rechts op de borst
- op de rug staat het logo van Simpel.nl
- op de rug net onder de kraag het logo van Van Pelt
- op de linkermouw staat het logo van Van den Udenhout
- op de rechtermouw staat het logo van De Jong Accountants
Broek/rok
Van het merk The Indian Maharadja, rode rok/broek met:
- The Indian Maharadja logo 
- MOP-logo
Kousen
Groene Maharadja kniekousen met Maharadja logo en MOP-logo 

Ook verplicht zijn scheenbeschermers en een bitje/mondbeschermerUittenue
Bij uitwedstrijden moet de kleur van het shirt en de sokken duidelijk afwijken van die van de ontvangende vereniging.  Het MOP uit tenue bestaat uit:
Uitshirt
Voor de spelers een groen wedstrijdshirt en voor de keepers een rood wedstrijdshirt van onze sponsor The Indian Maharadja met: 
- alle logo’s zoals boven vermeld bij het MOP club tenue 
Uitsokken
Witte Maharadja kniekousen met Maharadja logo en MOP-logo Rugnummers
Indien een team rugnummers aan wil aanbrengen op de wedstrijdshirts, moeten deze een hoogte  hebben van 18 cm. Op de witte shirts worden de nummers in zwart gedrukt, op alle overige kleuren shirts in wit. Deze nummers kun je laten aanbrengen in de winkel van Teun Van Pelt tegen een kleine vergoeding. 

Trainingspakken
De eerste teams zijn verplicht een trainingspak van The Indian Maharadja te dragen, bestaande uit een groene broek en een ecru kleurig jack met groene accenten. Op de voorzijde van het jack komt het MOP logo en het logo van Maharadja. Verdere sponsoruitingen op de pakken zijn voor de eerste teams niet toegestaan. Deze pakken worden ter beschikking gesteld door de club en moeten aan het einde van het seizoen weer ingeleverd worden.
Vanaf 2e lijn teams zijn de pakken niet verplicht, maar worden wel van harte aanbevolen. Er mogen hier  wel sponsoren vermeld worden op de trainingspakken, indien deze voldoen aan de voorwaarden die vermeld staan onder Sponsoruitingen.

Aftergameshirts
Teams kunnen de rode ‘hoodie’ van The Indian Maharadja aanschaffen als team after game vest. Maak je een andere keuze, probeer dan onze Gouden MOP Sponsoren The Indian Maharadja en Sporthuis Teun van Pelt te respecteren!

Leverancier
Het MOP logo is conform onze richtlijnen, en kan UITSLUITEND worden aangeschaft en aangebracht bij Teun van Pelt Sport, mede omdat het MOP logo eigendom van de vereniging is.
Ook het volledige MOP tenue en de trainingspakken zijn uitsluitend en exclusief verkrijgbaar bij:

Teun van Pelt Sport
Hinthamerstraat 135
5211 MJ  ’s-Hertogenbosch
T 073-6139723

Als je bij Teun van Pelt in de winkel aangeeft dat je lid bent van MOP krijg je: 
- 10% korting op al je aankopen, dus ook op je stick, schoenen, bitje, etc.! 
- indien je je auto parkeert in de Parkeergarage Sint Jan en bij Teun van Pelt voor € 50 of meer koopt, wordt het eerste uur parkeren door hen betaald!
 
Sponsoruitingen op algemene teamkleding
Er zijn spelers of ouders die graag iets extra’s willen doen en hun eigen team of het team van hun kinderen willen voorzien van nieuwe teamkleding of after game shirts of andere leuke items. Dat is uiteraard mogelijk en we juichen dat uiteraard toe maar graag vragen wij dan wel het volgende in acht te nemen. 

De volgende criteria zijn van toepassing:
- Het is alleen (kosten vrij) toegestaan om een sponsoruiting op de kleding te plaatsen als desbetreffende onderneming reeds sponsor is van MOP (neem voor mogelijkheden contact op met: [email protected])
- geen conflicterend sponsorschap met reeds aanwezige MOP club sponsoren
- reclame van gerenommeerde en bonafide ondernemingen
- reclame niet in strijd met de wet, goede zeden en gewoonten
- reclame passend in de sfeer van een sportvereniging en een positief imago bevorderend
- VMH&CC MOP behoudt zich het recht voor bepaalde (kleding)sponsors (naam, logo en/of slogan) als niet passend bij MOP af te wijzen
- kosten vanaf € 200 ex btw per sponsoruiting voor ouders/ondernemers die nog geen sponsor zijn van VMH&CC MOP

Het toepassen van sponsoruitingen buiten de commissie om waar de commissie later geen goedkeuring voor geeft, zullen moeten worden verwijderd voor rekening en risico van de sponsorwerver(s) zelf. Zijn er vragen of twijfels wat wel en niet geoorloofd is neem contact op met de Sponsorcommissie, via [email protected]

Als deze kleding wordt voorzien van het MOP logo of andere vorm van sponsor uitingen, dan moet dit eerst worden voorgelegd aan de sponsorcommissie.
Tevens vragen wij vriendelijk om bij het bestellen van kleding ook te denken aan onze vaste kleding leveranciers Teun van Pelt Sport en The Indian Maharadja

Vragen?
Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar de kledingcommissie via [email protected].