Vrijwilligers en vacatures


Vrijwilligers: waar nieuwe vriendschappen ontstaan en oude nog steeds bestaan
Vrijwilligers, de enige reden waarom het verenigingsleven in Nederland bestaat. Samen sporten, samen aan iets bouwen, samen winnen en verliezen en samen daar een drankje op drinken.

Natuurlijk is de basis van het verenigingsleven een gedeelde belangstelling. Maar om dat te kunnen bewerkstelligen zijn er vele randvoorwaarden in te vullen. Een competitie die geleid moet worden, een nieuw clubhuis wat ook onderhoud vergt. Lustra die voorbij komen en gevierd worden. Teams ingedeeld, scheidsrechters opgeleid, teveel om op te noemen. Vrijwilligers zijn de drijvende krachten van een vereniging.

Ook MOP mag op deze vrijwilligers rekenen. Sterker nog, MOP kent een historie van ouders die als vrijwilliger begonnen zijn en inmiddels al jaren bevriend zijn. Zoals één van de ouders het treffend zegt: door mijn vrijwillige bijdrage is het voor mezelf veel leuker op MOP geworden. Een paar voorbeelden uit de praktijk:


Marc Nederveen en Bas Lathouwers (de Ed en Willem Bever van 2020)


Onze trimhockey koning: Henk-Willem Mutsaers


Wil Hurkens en Ank Nederveen

Vacatures
En natuurlijk zijn we altijd op zoek naar mensen die of een talent hebben of MOP door hun vrijwilligerswerk als een thuis zien in plaats van de hockeyclub van hun kinderen.
Voor de meeste rollen is geen hockeykennis nodig. Kortom aarzelen omdat je zelf geen hockeyachtergrond hebt, is niet nodig.

Neem contact op Bodielle via [email protected].
 

Hoofdsponsoren