Hockey Jeugd Keepersschool


Speciaal voor de keepers op onze club is er de MOP Keepersschool. Deze zet zich in voor alle keepers van de vereniging: top, breedte, senioren en junioren keepers.
Een keeper heeft een bijzondere rol in het veld en kan met één fantastische redding een groot verschil maken tijdens een wedstrijd.

Training van een keeper
Het is belangrijk dat een keeper traint met zijn team, maar bepaalde keepers-technieken zijn bijna niet te trainen tijdens een team training, daarom is de keeperstraining belangrijk. De keeper heeft behoefte aan gerichte training om zichzelf beter te maken. Onze trainingen worden afgestemd op het niveau van de keeper. Talent ontwikkeling vinden wij belangrijk maar plezier in het keepen staat voorop!

Keepersschool o.l.v. Lauren Aarts (keepster Dames 1)
De keeperstrainingen worden gegeven door onze eigen jeugd keepers: MOP A en B keepers die door ons zijn opgeleid en met veel enthousiasme hun kennis overdragen. Alle A-D jeugdkeepers, zowel de vaste als de roulatie keepers, trainen op dezelfde dag (maandag) waardoor de keepers kennis kunnen uitwisselen, elkaar extra uitdagen en veel van elkaar leren. Er wordt getraind in groepjes van 3 à 4 keepers. De trainingen staan onder leiding van Lauren Aarts (Dames 1). 

Trainingstijden
maandag 17.30-18.30 alle C en D keepers (en de vaste E keepers)
maandag 18.30-19.30 alle A en B keepers
vrijdag 16.00-17.00 E8 tallen keepers 
vrijdag 17.00-18.00 E6 tallen keepers

Vragen?
Vragen over keepen, materialen? Email [email protected]. Dit geldt voor teams met een vaste keeper en voor teams die gezamenlijk een tas beheren. 

Wil je keeper worden?
Lijkt het je leuk om wat vaker te keepen bij je team? Of wil je gewoon eens proberen hoe het is om keeperstraining te krijgen? Laat het ons weten en kom met ons mee trainen!